Facebookskandale! Black Debbath-bassist i pinlig dobbeltrolle

 

Skjermbilde 2015-02-06 kl. 11.06.34

Mange har vel kost seg over den hyggelige meningsutvekslingen på Facebook mellom veletablerte Bare Egil Band og mer up-and-coming Black Debbath de siste dagene. Bare Egil Band anbefalte sistnevntes konsert på Rockefeller i kveld på det sterkeste, og Black Debbath kvitterte med å takke for denne rausheten fra en mer populær artist. Det er ikke mange andre i din posisjon som ville gjort noe sånt, sa de. Bare Egil Band på sin side hevdet at han gjorde dette utelukkende fordi han likte bandets musikk og syntes de fortjente flere lyttere. Postene rørte tydeligvis noe ved Facebook-brukernes hjerter for de har hatt hundrevis av delinger på det sosiale nettstedet. Nå viser det seg imidlertid at det kanskje lå helt andre motiver bak enn neste uegennyttig nestekjærlighet. Duplexrecords.no kan nemlig som første mediehus melde at alle tre meldingene kommer fra samme person. «Bare» Egil har nemlig en pikant dobbeltrolle som vokalist/sanger i Bare Egil Band og bassist i Black Debbath. Det er derfor grunn til å tro at delingen i utgangspunktet var for å promotere et arrangement han selv hadde økonomisk interesse av.

Debbath-bassist avslørt med buksene nede. Pinlig dobbeltrolle! Foto: Tomas Kvitvik

Debbath-bassist avslørt med buksene nede i pinlig dobbeltrolle!
Foto: Tomas Kvitvik

Egil Hegerberg selv avviser imidlertid hele problemstillingen Her må vi skille mellom meg som bassist i Debbath, meg som vokalist i Bare Egil Band og meg som privatperson, sier han i en kommentar. Som visesanger i Bare Egil Band er jeg genuint begeistret for Black Debbaths musikk. Og som bassist i Black Debbath var jeg virkelig ekte rørt over at en så populær artist som Bare Egil Band ville støtte oss med en deling på Facebook. Dette medfører nemlig potensielt enda flere besøkende på konserten vår i kveld sammen med Solstafir fra Island og Lonely Kamel!

Siste: Skandalen vokser! Journalisten også inhabil

Dette vil ikke ta noen ende! Nå viser det seg at også journalisten er samme personen som skrev de opprinnelige sakene. Vi kan nemlig avsløre at det er Egil Hegerberg selv som sitter og skriver denne artikkelen nå og snart kommer til å poste den på bloggene til både Bare Egil Band og Black Debbath og på deres respektive Facebook- og Twitter-sider. Snakk om uheldig rolleblanding! Og alt sammen for å promotere konserten på Rockefeller i kveld.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter