Fin helg!

Det har vært en mildest talt staselig helg på tur med Duplexfestivalen 25 med fulle hus både i Drammen og Trondheim. 900 personer på Union Scene og terningkast 5 i Drammens Tidende +1000 i Storsalen på Samfundet i Trondheim var nok en del mer enn forventet for en gjeng gamle surrebøtter. Det ble visst også et fint og nært portrett av undertegnede på Lørdagsrevyen i går.

Arrangørene i Drammen hadde et sterkt ønske om at jeg skulle spille konserten i et gorillakostyme, og det måtte jeg jo selvsagt oppfylle. Drammensfolket kan for øvrig glede seg over at jeg kommer tilbake til byen for å spille på Buddy allerede 28. april. Det blir et nytt soloshow hvor det selvsagt blir gjenhør med den allerede superpopulære «Alle hjerters dag i Drammen», samt at det sikkert blir mer mulighet for å spille perler som «Sangen om Sande», «Sardinfabrikken i Holmestrand» og «Kom til Kongsberg»; alle høydepunkter fra neste Bare Egil Band-plate «Norge på kryss og tvers vol. 1» som kommer i august.

Jeg kan også røpe at vi backstage på Union Scene kom over pikante bilder av to av Norges mest profilerte artister. De var tidligere et par, men har siden gått hver til sitt. Bildene er av svært privat karakter og jeg vurderer i dette øyeblikk i samråd med min advokat om det vil være tilrådelig å publisere dem her på bloggen. Følg med!

Stemningen i Storsalen sto fullstendig i taket ikke minst takket være dette lekre og utfordrende kostymet jeg fikk fra arrangørene der. Det ga inspirasjon til en aldeles strålende entre som forhåpentligvis blir å se på en videosnutt en eller annen gang. Trondheimsfolket tok også godt i mot

selv om jeg nok må være den første til å innrømme at den ikke er helt på høyde med «Alle hjerters dag i Drammen» (helt mot slutten av sendingen) fra fredag. Nå bærer det i gang med å skrive en sang om spillestedet i Kristiansand på fredag, Kick og en sang om nabobyen til Oslo til lørdag – der hadde jeg egentlig tenkt å ta en spansk en og bruke «Alle hjerters dag i Drammen», men det er jo litt slapt, så jeg får se hva jeg klarer å hoste opp om Lillestrøm i løpet av uka. I tillegg skal det diktes en sang om sjølberging til neste søndags Radiofront. Jeg satser også på en ny Bloggsangkonkurranse så fort som mulig etter helgas fantastiske respons på festivalene, så det blir nok en travel uke, folkens!

Ett kommentar til “Fin helg!”

  1. Åh du gale mann. Du skal ikke starte moteblogg?? Jeg hadde lest den.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter