Flott helg!

Det har vært en storslagen helg! Caliban Sessions 2011 på John Dee var en storsuksess. Det var et absolutt stjernelag av forskjelligartet underholdning. For mitt eget vedkommende var nok den største oppturen at De sørgelige restene av Gartnerlosjen fungerte såpass bra som ren musikalsk underholdning som står på egne bein uten alskens staffasje (selv om vi spilte med to lag med Stones-skjorter fra Dressmann). Du kan lese litt mer om dette på De sørgelige restenes egen blogg.

Min egen lille konsert var litt fomlete, men hadde i hvert fall tidenes entre. Folk var også forbløffende åpent og velvillig innstilt til min noe aparte settliste selv om den nye låta «Norsk filatelis storstue» kanskje ikke hadde helt den autoriteten den skulle hatt. Jeg skal prøve å lage ei ny versjon og slenge den ut her på bloggen til deres forlystelse. Ellers var den en kanonkveld med topp garasjerock fra The Dogs, det nye bandet til Kris, nydelig powerpop med knallsterke låter fra Sweden, tipp topp show fra Vom etc. Det var så mye at jeg ikke orker å ramse opp. Men kveldens høydepunkt for mange var nok Hedvig Mollestad trio. Jeg hadde jo trudd at dette dreide seg om et jazzband, men det var helt ekstremt fet og groovy progressiv instrumental tungrock. Dette må alle sjekke ut hvis de får anledning.

Hele kvelden ble filmet på Bareegilbloggs nyinnkjøpte bloggapparater, men de var litt utgreie og bestemte seg for å tulle det til litt, så det spørs om de filene lar seg redde noen gang. Vi får se hva som skjer.

Helgen ble avsluttet med en hjemkomst til der det hele startet for min del; Ulsrud videregående skoles aula hvor n’ je og n’ Aslag spilte to utsolgte forestillinger av det superpopulære barneshowet. Og superpopulærere enn dette har vel ikke det showet vært før. Barna var i ekstase og mødrene likeså. Det var hjemmeseier til de grader og det er bare å glede seg til dette showet kommer til ditt distrikt!

Ke$ha kommer til Norge. Lærer hun seg denne suberbe oversettelsen for å tekkes sine norske fans, mon tro?

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter