Flunka ny plate til salgs.

I dag er en stor dag, kjære followers! I dag kommer Bare Egil Band i fyr og flamme! Selveste den splitter nye plata til Bare Egil Band! Og da veit dere hva dere har å gjøre: dere må finne nærmeste sted som selger plater, ta med penger eller kort og rett og slett kjøpe den. Ja, her gjelder det å handle raskt ellers blir det bare til at man hører på den et par ganger på Spotify, laster ned fra Pirates bay eller noe, hører på den et par ganger, går lei av vitsene og glemmer hele greia. Da er det mye bedre at dere kjøper plata, setter den i hylla og glemmer hele greia.

Miljømessig er det selvfølgelig bedre at dere ikke kjøper den. Dere har jo sikkert nok plater fra før, eller tilgang på nok musikk slik at dere ikke har noe sånt reelt behov for akkurat denne plata, men jeg synes det hadde vært hyggelig om den solgte litt, da. Det gir liksom litt sånn status i musikermiljøet at man faktisk har noen som kjøper platene sine. Kall meg gammeldags, kall meg pretensiøs, kall meg en dust, kall meg patetisk, men kjøp platene mine. Vær så snill!

Kjøp plata mi! Ikke fordi den er bra, men fordi jeg ber deg om det. Det har vist seg at det er dyrere å drifte denne bloggen enn jeg hadde trodd så jeg er nå avhengig av et voldsomt platesalg for ikke å gå konkurs.

http://www.platekompaniet.no/Musikk.aspx/CD/Bare_Egil_Band/I_Fyr_Og_Flamme/?id=GTDCD6015

2 kommentarer til “Flunka ny plate til salgs.”

  1. Fant den ikke hos min lokale Jernia-forhandler. Skal du satse på platesalg bør du begynne å selge det der folk er og trives.

  2. Tom Ivar sier:

    Clas Ohlson på Strømmen har tenkt litt på å ta den inn, har jeg hørt!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter