Folk bråker så fælt!

Jeg lærer visst aldri. Nå plumper jeg uti det igjen! Man skulle tro jeg hadde lært av gårsdagens trøbbel med de fundamentalistiske gladkristne, men nå tråkker jeg i salaten igjen. Her kommer jeg med et hardt, bitende og utakknemlig angrep på mine egne fans! Har du hørt makan til utaktisk oppførsel? For en premieidiot jeg er! Skal jeg fortsette på denne måten har jeg vel snart ikke noen venner igjen i det hele tatt. Hvem skal kjøpe platene mine når jeg støter fra meg til og med mine egne fans? Ja, ja, nå er det for sent. Nå har jeg blogga det og da er det ikke mulig å trekke det tilbake.

Bråk. from Bare Egil on Vimeo.

Jada, jeg vet at de fleste av dere som kommer på konsertene hører godt etter og ikke er de som bråker. Det er bare det at de som bråker og skriker blir så veldig tydelige. Og hvis jeg hadde fått lov til å velge litt flere sanger selv og fullføre i hvert fall noen av de tingene jeg har lyst til å si mellom låtene, tror jeg faktisk konsertene hadde blitt enda bedre! Og bare tenk hvor bra det kan bli da! Når de er så forbanna bra i utgangspunktet.

Jeg vet jeg framstår litt sytete nå, men det er jo akkurat sånn en blogg skal være. Full av syting og klaging når man er sur og overdrevet begeistret når man har det fint. Så sånn sett er jo dette akkurat som det skal være! Perfekt blogging, Egil!

Her er forresten settlista fra Gressvik for dem som er interessert i denslags:

 • Særpingane
 • Innkast til Stabæk
 • Kjærlighet mellom muslinger
 • Ta for deg nå
 • Aliens 2
 • Pils og padde
 • Tik Tok
 • Du bråker så fælt
 • Alle dyr
 • Asfalt
 • Gressviksangen
 • Arne
 • Speider’n
 • Hæh
 • Brigg
 • Politimester Egil
 • Skyting
 • Sko
 • Sangen om å være forelsket
 • Ti Lagate

3 kommentarer til “Folk bråker så fælt!”

 1. Kristoffer sier:

  Jeg er så enig med deg, Egil. Det er på tide noen tar til orde mot de drita fulle folka som roper etter hitsa, på vegne av oss middels fulle nerder som vil høre vittige introduksjoner og sære låter. Du burde arrangere en konsert bare for oss, der du kun spiller Motkrise hele kvelden.

 2. joalex sier:

  JEG SYNES IKKE AT JEG ER SÅ BRÅKETE!

 3. happycat* sier:

  Enig med Kristoffer. Jeg blir kjempesur når folk roper etter Arne mens du prøver å være vittig. Da blir det jo færre som ler når du kommer til poenget.

  Hvis du skal arrangere konsert for meg og kristoffer synes jeg du skal spille Selvportrett etter eliminasjonsmetoden også. Den er en fin inspirasjon når jeg lurer på hvem jeg egentlig er.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter