FOR EI HELG!

Du verden for ei helg dette har vært Bare Egils Coverband leverte varene noe så inn i villeste helvete! Og for noen fete spillesteder og arrangører! Og for noen bra publikum! Og for noen fantastiske ønskelåter! Og for noen gnistrende fete nye låter! Og ikke minst for noen briljante kostymer!

Dette var prøvekluten foran høstens ekstremt ambisiøse Norge på kryss og tvers volum 1-turne hvor det skal øves inn to låter hver dag – en ønskelåt fra lokal arrangør og en nyskrevet sang med lokal vinkling fra ‘n Egil himself. Prøverunden var uhyre vellykket selv om det hele nok viste seg å være kanskje enda litt mer slitsomt enn i hvert hovedpersonen hadde tenkt seg. Slitsom, men jævlig gøy!

Det ble en innholdsrik tur på flere måter. Kunne jo fint ha laget en liten avhandling om leiebilproblemene alene, men vi lar det ligge denne gangen og fokuserer på det positive. Spillestedet Total i Tønsberg hadde vi allerede hørt masse godt om, og det var også helt supert! Ønskelåten var forutsigbart nok Seigmen, men både Løkta og Hegers hadde tippa feil seigmann-låt så det ble ikke noen utbetaling fra coverbandbingopotten denne gang. Metropolis ble det med herlig midisax-solo fra Hegerberg. Den nyskrevne låta «Åsgårdstrand Blues» gikk også rett hjem. Det var nok den aller feteste nylagde låta på denne runden og det spørs om den kanskje må snike seg inn på Volum 1 av Norge på kryss og tvers selv om den egentlig var tiltenkt Volum 2. Vi får se! Det blir utrolig spennende.

Kongsberg dro til med masse fantastiske nye detaljer. Musikkforretningen i byen fristet med en vindusutstilling av uant kvalitet, noe som gjorde at bandet endte opp med vesentlige nyskapninger i instrumentparken. Dette skulle vise seg å være avgjørende for kvaliteten på kveldens show, i og med at ønskelåta for anledningen var S & M med Rihanna. Der kom det godt med litt knallhard synthbassing fra synthbassens mester moniseur Tommy Reite. Kveldens konsert ble en fantastisk højdare med en Egil Hegerberg i absolutt storslag. At bandet også var i fyr og flamme gjorde ikke suksessen mindre. Tonsettingen av Laagendalsposten-artikkelen «Illeluktende mann på Kongsberg sykehus» gikk også rett hjem hos lokalbefolkningen. Sinnsykt fet kveld på Energimølla. Les mer i Laagendalsposten.

Miniturneen ble avsluttet på et utsolgt Blå i Oslo lørdag kveld hvor bandet leverte sin tighteste og mest velspilte konsert på hele runden. En enorm seiresrunde av en konsert som ble toppet med kveldens ønskelåt «Snakke litt» med Admiral P. Og trur du ikke lydmann Jørgen tippet riktig låt og stakk av med hele potten på 1850,- kr! Kveldens nyskrevne låt «Den blå trikken hjem» gikk også riktig bra etter en liten bomstart hvor alle hadde glemt hvordan den var og han Egil signaliserte et mildest talt fort tempo og dermed måtte avbryte og starte igjen etter kort tid. Fin låt det også, selv om den kanskje var rundens svakeste.


Bildene viser et utvalg av helgens kostymer, levert av arrangørene på de respektive plasser. Her ser dere den fantastiske nye synthen. Kick ass! En stor takk også til http://www.dritfetemidisaxer.com for utlån av midisax. Metropolis hadde ikke blitt det samme uten.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter