Førr ei uke!

fleskduppebareegil

Førr ei uke som ligger foran oss! Mandag slippes endelig Flæsk og duppe, den etterlengtede singelen til Steinkjerfestivalen 2015 hvor Bare Egil Band skal opptre sammen med bl.a. The Dogs og Young Fogertys, for ikke å snakke om Europe, Dum Dum Boys, Graveyard og Sugarfoot! Den som ikke liker noe av de greiene der, har ikke noe å gjøre på den festivalen med mindre de liker noen av de andre som også spiller der.

Skjermbilde-2015-06-14-kl.-21.41.10

 

Så på onsdag blir det fullengdes Bare Egil Band-konsert på Mono. Her blir det mye snacks fra her og der i Egil-katalogen. Det er planer om noen lite spilte herligheter, de nyeste singlene og selvfølgelig et nøye utvalg av de aller største klassikerne. Jeg var i storform på Postkontoret nylig, synes jeg. Håper jeg holder koken igjen!

Så skal Black Debbath åpne selveste Tons of Rock i Halden på torsdag. Her skal vi spille sammen med Gojira, Opeth, Venom, Twisted Sister, Graveyard og Testament og en haug med andre. Blir selvfølgelig utrolig stas! Har du ikke skaffet deg billett til sommerens store tungrockbegivenhet begynner det å haste!

Så avsluttes uka i Horten med Vervenfestivalen hvor Bare Egil Band skal framføre denne herlige perlen pluss et utvalg av andre Vestfoldklassikere og mye annen fin musikk. Her opptrer også både DeLillos og Seigmen. Selger visst godt med billetter i Horten også, så få ut fingeren! Den som får med seg alle disse konsertene i løpet av uka kan vente seg en fin-fin premie!

 

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter