Fotball er best på plate!

Bare Egil kurerer din fotballabstinens med denne briljante plata

I en tid hvor den fotballelskende delen av befolkningen er frarøvet sitt kjæreste tidsfordriv når de trenger det som mest, er det nok en gang jeg som må komme ilende til for å redde dagen. Bare Egil Band slipper sin andre fotballplate Seier’n er vår? i dag med et utvalg ultrafengende hyllestsanger til diverse norske lag som Hamkam, Odd, Arendal, KIF, Strømsgodset og KBK samt den tidstypisk dystopiske La oss vinne EM i fotball, som tar for seg oppskriften på å ikke bare vinne den nå utsatte skjebnekampen mot Serbia, men å vinne hele europamesterskapet når den tid kommer. På den måten blir forhåpentligvis den aller verste fotballabstinensen stillet. Plata rommer også et par nye DeLillos-kritiske låter i min uendelige feide med popheltene fra Frogner. En feide som vil få sitt endelige punktum på neste plate Forskjellige ting seinere i år.

Seier’n er vår? er ute i dag på Duplex Records og er produsert av Øyvind Blomstrøm fra Orions Belte som også er ute med en nydelig singel i dag. Bandet består som vanlig i tillegg til ham på gitar og keyboards, Kvelertak-trommis Håvard Takle Ohr og bassist Øystein Frantzvåg som også har mikset herligheten. Andre musikalske gjester inkluderer Odd Nordstoga på trekkspill og banjo, Fredrik Wallumrød på trommer, Tor-Egil Kreken på gitar og Christian Engfelt på bassgitar. Tidens Krav-kommentator Rune Edøy gjør også en oppsiktsvekkende entusiastisk debut som gjestevokalist på KBK er umulige å slå.

Noen har lagd musikkvideo til KBK er umulige å slå. Det er bra, for jeg synes det er strevsomt å lage musikkvideoer.

Forøvrig gjør jeg for tiden en heroisk og samfunnskritisk innsats for å holde folk innendørs gjennom min stadig mindre populære web-serie Bare Egil reagerer på ting, en serie reaksjonsvideoer hvor jeg hver gang ser på forrige episode av serien og reagerer på det jeg ser. Serien har nettopp avsluttet sin fjerde sesong med stadig lengre episoder, og til tross for stadig brutalt synkende seertall er det ingen tvil om at den representerer mitt absolutte kunstneriske høydepunkt så langt. Se også opp for en helt ny spin-off-serie med et enormt potensiale i nær framtid.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter