Fotball er best på plate!

Hei. Jeg er ute med ny singel i dag! Den nye, dystopiske fotball-singelen La oss vinne EM i fotball! Håper det kan være en trøst i en vanskelig situasjon.

Jeg har lagt min nye singel inn i min spilleliste med anbefalt karantenemusikk.

Det føles krevende å promotere seg selv og skape oppmerksomhet rundt sine egne produkter slik verden nå er, men jeg prøver så godt jeg kan selv om jeg synes det er helt moralsk uakseptabelt. Desperate tider krever desperate tiltak og for å få blest om singelen jeg slipper i dag, gikk jeg rett og slett til det skritt å påføre meg selv blindtarmbetennelse tidlig i uka for å ha den rette sykdomshistorien å fortelle på Lindmo i kveld. Dessverre var det til ingen nytte. Dagbladet ringte da de så jeg delte et innlegg fra sykehussenga, men da de skjønte at jeg ikke hadde det viruset dere vet, var de visst ikke så interessert i å snakke med meg allikevel. Lindmo har jeg ikke hørt fra ennå.

https://www.instagram.com/p/B91HFoRpbZ5/

Det verste er at tida på mange måter har løpt fra selve låta jeg slipper. Den var timet opp mot den store kampen Norge-Serbia til uka, med en oppskrift på hvordan vi ikke bare skulle vinne den, men ta oss til topps i hele EM-sluttspillet. Men nå er både kampen og selve mesterskapet blitt utsatt, og oppskriften som skisseres i sangen begynner også å bli sørgelig uaktuell. Mitt forslag var å bruke vår overlegne formue til å kjøpe ut alle de andre landene, men nå som oljeprisen og krona faller som to veldig tunge steiner og statens ressurser sprøytes inn i enorme tiltakspakker som ikke tar hensyn til at det kommer et EM etter dette, blir vel dette også gårsdagens løsning. Det eneste «heldige» med låta er at den har noen dystopiske linjer som absolutt kan leses inn i dagens situasjon og framstå temmelig profetisk, i og med at dette ble spilt inn allerede i fjor høst.

Det eneste håpet for låta er at ettersom det ikke lenger er noen sport på TV eller andre kanaler, kan det kanskje være et sug etter god sportsmusikk? Jeg prøver meg i hvert fall med hashtaggen #fotballerbestpåplate og kommer med singelen La oss vinne EM i fotball i dag, neste uke kommer det enda en fotballsingel og fredagen deretter kommer selve plata Seier’n er vår med ytterligere eksempler på eksepsjonelle fotballåter fra min hånd. Blir det kanskje plass til en eller to DeLillos-kritiske sanger med fotballfokus? Vi får se når den tid kommer.

Som et tiltak for å hjelpe til med den pågående passiviseringen av befolkningen har jeg nå også kommet med to nye episoder i serien Bare Egil reagerer på ting. Vi er framme ved Sesong 3 og jeg har innført noen nye aktiviseringselementer som jeg har stor tro på i sesongene som vil følge utover våren. Finn fram en rull gavepapir og et egetslipt glass fra Hadeland Glassverk og bli med på moroa! Jeg vil spesielt gjøre oppmerksom på at Episode 2 i sesong 3 er spilt inn med en gryende blindtarmbetennelse, mens den kommende episode 3 vil være den første helt uten blindtarm. Det blir spennende å se hvilken effekt dette får, både på seertall og innhold. Ellers anbefaler jeg nye seere å begynne med sesong 1 for timevis med fullstendig innholdsløst innhold dere kan sløve dere ned med i deres isolerte hjemmesittertilværelse. Lykke til alle sammen og hold dere inne til jeg sier noe annet.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter