God grunn til å blogge

Foto: Mona Varpe

I kveld er jeg på Brille på TVNorge kl. 22.00, men det er ikke det eneste som skjer om dagen. To fantastiske helger med Caliban Sessions er nettopp over, for øyeblikket er jeg i studio for å spille inn ny Bare Egil Band-plate og på onsdag spiller jeg konsert på Josefine Visescene – mer om alt det lenger nede.

Gjenforeningen av Thulsa Doom ble enda mer vellykket enn noen hadde drømt om med en fantastisk stemning alle steder, og det ser ut til at vi ikke gir oss med dette. Det snakkes i hvert fall om å spille «The seats are soft but the helmet is way too tight» i sin helhet på noen nøye utvalgte steder i løpet av ikke alt for lang tid. Følg f.eks. med på Thulsa Dooms facebookside for nærmere informasjon. Det var også gøy at Black Debbaths splitter nye quizbok går så voldsomt unna og bl.a. plasserte seg på toppen av Klassekampens bestselgerliste forrige uke. Personlig var det jo også ekstremt stas å få sett reunions med Slut Machine, Dipsomaniacs og Trass. For noen helger! De som ble hjemme gjorde en temmelig stor bommert i min bok.

Her er noen bilder fra Caliban Sessions på Rokken i Volda og Samfundet i Trondheim. Musikknyheter.no hadde en fin-fin anmeldelse av Rockefeller-konserten.
2013-11-04 15.51.58
Nå er vi tilbake i studio med Ikke Bare Bare Egil Band Band for å spille inn den lenge etterlengtede plata Norge på kryss og tvers volum 3. Bandet består nok en gang av brødrene Takle Ohr og Monsieur Blomstrøm fra El Cuero og Herr Frantzvåg fra Last Heat. Bak spakene sitter selveste Roar Nilsen. Første dag er gjennomført og to låter er allerede ferdige. Utgivelse blir en eller annen gang i løpet av neste år. Og på onsdag spiller jeg på Josefine visescene. Travle dager, men gøy!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter