God sommer med ny singel fra Bare Egil Band

Vervenfestivalen

I forbindelse med Vervenfestivalen i Horten leverer jeg en ny tipp topp singel med Bare Egil Band i dag. Låta handler om Vervenfestivalen og den heter Vervenfestivalen. Lite potensiale for misforståelser der altså. For anledningen består backingbandet av et utsøkt utvalg musikere fra Vestfold. På trommer Martin Horntveth, på bass Audun Erlien, på gitar Roar Nilsen og på fløyte Ketil Vestrum Einarsen. For en gjeng! Det låter enormt fett av denne svenskinspirerte 70-tallsprogpop-perlen! Øyvind Blomstrøm har produsert og Anders Møller har mikset. Selv har jeg komponert og så synger jeg selvfølgelig så godt jeg kan. Sjekk den ut ellers klikker det for meg!

Duplex Records har satt sammen en super spilleliste med sommertema hvor Vervenfestivalen selvfølgelig hører hjemme på toppen med sitt sommerlige fløytespill. I tillegg finner man gamle perler som Gartnerlosjens legendariske Heldiggrisene og litt mer tvilsomme greier som Sommer i Sahara med Bare Egil Band. Kos dere med denne, dere! Så kommer det minst en singel til fra Bare Egil Band før sommeren.

Glem heller ikke å kjøpe billett til Thulsa Doom på Rockefeller 23. oktober hvor vi skal spille hele And then take you to a place where jars are kept-albumet og Bare Egil Band-konserten på Mono 17. juni. Det blir også en haug med muligheter til å se Black Debbath på festivaler rundt omkring i landet i løpet av sommeren. Vi åpnet festivalsommeren i går på den nydelige Working Class Hero-festivalen Drammen og Lundenfestivalen på Teisen. Vi var i toppform allerede så dette blir en nydelig sommer!

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter