Gode nyheter for Rogaland

Jeg kan herved med glede kunngjøre to nye konserter i Rogaland, en på Tribute i Sandnes mandag 4. juni og en på Checkpoint Charlie i Stavanger tirsdag 5. juni. Begge steder har jeg et nært forhold til, og har spilt der en lang rekke ganger og jeg gleder meg til å komme tilbake. I tillegg skal det avholdes to gedigne festkonserter på Sola kulturhus med fullt barnekor 6. og 7. juni. Barna i distriktets andreklasser har hatt Bare Egil Band-indoktrinering på timeplanen dette semesteret og skal stå på scenen med meg og synge med på mine mange barnevennlige komposisjoner. Dette medfører et sårt etterlengtet kulturelt påfyll for en region og et fylke som er preget av kulturell innavl og stagnasjon.

Dette gjør også at jeg med tid og stunder må skrive to nye sanger til distriktet, hhv. en til Sandnes og en til Stavanger og dette kommer definitivt jeg til å trenge hjelp til. De Stavangerlåtene jeg har laget så langt har absolutt vært blant de svakere sangene som har kommet ut av mitt Norge på kryss og tvers-prosjekt, noe som nok skyldes min svake lokale kompetanse. Hverken Svinepikene fra Stavanger eller ordførersangen Lille Leif Johan Nevland sang (jada, jeg vet at han heter Sevland) var særlig mye å skryte av og har vel ikke blitt spilt mer enn én gang hver. Jeg vet vel simpelthen for lite om Stavanger og Rogaland, og trenger derfor det jeg kan få av lokal informasjon fra dere som bor i distriktet. Dette vil jeg komme nærmere tilbake til her på bloggen når det nærmer seg i og med at jeg har flere andre steder jeg skal skrive sang til først. Jeg må ta dette litt etter litt hvis jeg skal opprettholde en noenlunde kvalitet på disse sangene.

Ett kommentar til “Gode nyheter for Rogaland”

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter