Godt nytt år!

Frontcover

Takk for et herlig år med massevis av fenomenale opplevelser! Nå går Bare Egil Band inn i en midlertidig dvale mens fokuset mitt blir den nye plata til Black Debbath, Universell Riffsynsing som kommer 23. januar. Allerede i morgen kommer den første singelen Pensjonsballade som er en duett mellom meg og selveste Bjørn Eidsvåg. Forvent også en fenomenal musikkvideo som har premiere til uka. Det blir også en turne som i første omgang varer helt til påske. I mellomtiden passer det godt med en ørliten oppsummering av året slik det har vært for meg.

Året startet særdeles spennende med teaterprosjektet Nasjonen i forbindelse med grunnlovsjubileet. Et av de mest minneverdige resultatene av denne forestillingen er nok denne musikkvideoen til temalåta jeg lagde til stykket. LP Lorentz regisserte og mange av landets ledende skuespillere dukket opp i rollene.

I forbindelse med VM i fotball slapp jeg så en herlig fotballplate hvor jeg plukket fram igjen Heia Norge fra VM i 1994 sammen med et knippe fotballåter jeg har lagd de siste årene. Den aldri hvilende LP Lorentz lagde også en video i forbindelse med denne plata til sangen Faen i hælvete.

Så var det en herlig festivalsommer med utrolig fine opplevelser med både Bare Egil Band, Black Debbath og Thulsa Doom før jeg føler at jeg slapp mitt foreløpige mesterverk med plata Norge på kryss og tvers volum 3. Etterfulgt av en utrolig kul turne med et stjernelag av musikere.

I løpet av året var jeg også å se mer enn vanlig på TV-skjermen. Første halvår dukket jeg opp i noen episoder av Brille. Over her ser man en episk utgave av Flytt Bodø lenger sør fra Sommeråpent. På høsten dukket jeg med roller i serier som Side om side og ikke minst førjulsslageren Adventslekene.

Men den store vinneren i julekalenderkrigen i fjor hadde jeg ikke noe med, det var selvsagt mesterverket Høssing julekalender.

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter