Godt nyttår!

Som jeg gjorde rede for her forleden i min julehilsen til det norske folk var 2011 et ganske innholdsrikt år for så vel Bare Egil Band som Egil Hegerberg. Det ser ikke ut som 2012 skal bli noe særlig kjedeligere.

Det hele begynner med et smell når Hurra Torpedo gjør sin antageligvis aller siste avskjedskonsert på Rockefeller 12. januar. År med hvitevarespilling har ødelagt armene til Farbror Blå på en måte som ikke gjør det forsvarlig å fortsette (helt sant!). Som en siste gest til verden gjør vi en siste turne som begynner på Rockefeller, fortsetter til Eurosonic i Nederland dagen etter og tar oss gjennom Øst-Europa ukene deretter før vi avslutter for godt med noen utvalgte festivaler til sommeren. I forbindelse med avskjeden kommer også allerede i januar Aschehoug med en nydelig fotobok fra vår USA-turné i 2006. Bildene er tatt av alltid like eminente L-P Lorentz. Boka er begrenset til fattigslige 1000 eks. så her gjelder det å være kvikk (med mindre den viser seg å være kjempepopulær for da trykker de sikkert opp flere opplag).

De som synes jeg godt kan være mer på TV får sitt ønske oppfylt den 18. januar, for da begynner Bård og Haralds nye programserie Brille på NRK1 med meg som deltager i panelet fra tid til annen. På bildet synes jeg at jeg også kan se Sagen-brødrene, Marte Stokstad, Pernille Sørensen og Siri Kristiansen. Men Are Kalvø og Sarah Sørheim kan jeg ikke se, så de er sikkert ikke med.

Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow blir bare mer og mer superpopulært og morsomt og fortsetter sin seiersgang fra skole til skole i regi av Den kulturelle skolesekken. I løpet av vinteren/våren er det Telemark og Finnmark som får besøk. Forhåpentligvis blir det også tid til noen show for hele familien. For de som har sett showet fra før kan jeg fortelle at det har vært i en rivende utvikling den siste tiden med mye nyskrevet musikk.

Ellers registrerer jeg til min forbløffelse at min glimrende filmdebut i Kong Curling kun i begrenset grad er blitt fulgt opp av nye tilbud. Er det virkelig ingen nye norske filmer som trenger en som er god til å bli slept langs isen? Jeg satser på at det nye året bringer nye utfordringer i så måte!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter