Hele Norge ræller

Det blir en litt annerledes 17. mai i år. Det blir mindre mulighet til å dyrke gamle tradisjoner som barnetog, blokkfløyte, korps og bunad. Men ut av kriser oppstår det av og til nye spennende muligheter for fornyelse. Kanskje nye tradisjoner kan vokse ut av dette kaoset?

En slik ny tradisjon kan være arrangementet Hele Norge ræller som virkelig har potensiale til å binde landet sammen. Uavhengig av sangferdigheter, kulturell bakgrunn, humør og interesse – alle kan rælle. Det er bare å slenge seg på og rælle for full hals fra 18-21 eller når det er.

Det kommer en ny ræll neste fredag.

Dessverre kommer ikke Bare Egil Spellemannslags nye singel Pils og Padde ut i tide til arrangementet. Men Pils og padde er jo en ræll som er såpass fengende at det burde være en enkel sak å legge den til i rællerepertoaret sitt uten at man trenger noe akkompagnement. Selvfølgelig etter at man har rællet seg ferdig med den generelle rællen. Så avsluttes arrangementet på gamlemåten med synging av Alle mine fine ugler (samtlige vers).

Heldigvis trenger man ikke å lære seg teksten til Alle mine fine ugler, for den skal man etter tradisjonen finne på mens man synger. Det kommer retningslinjer for Uglevers i løpet av kort tid.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter