Om Duplex Records

Duplexlogo-svartDuplex Records er et uavhengig, humorbasert plateselskap med utspring i miljøet rundt bandet Gartnerlosjen. I stallen finnes band som Black Debbath, Bare Egil Band, marOder, De sørgelige restene, og Hurra Torpedo. Navnet ble første gang brukt i 1986 av Kristopher Schau og Egil Hegerberg og deres klassekamerater i det som etter hvert ble den første utgaven av Gartnerlosjen. Siden 1997 har selskapet blitt drevet av Egil Hegerberg, Lars Lønning og Aslag Guttormsgaard.

Her på sidene finner du (fra tid til annen) oppdatert nyheter, info om konserter, utgivelser, tekster og andre ting relatert til Duplexbandene og deres medlemmers andre prosjekter. Du kan følge med på hovedaktiviteten på forsiden, stifte nærmere bekjentskap med de forskjellige bandene på de enkelte bandsidene, lese bloggene deres, kommenterer, se videoer, abonnere på mailliste, høre på spillelister, dele med andre og alskens. Det blir ikke stort mer moro enn dette!

Medlemmene i de forskjellige Duplexbandene er også de samme som sitter i toppledelsen i Duplex Records, og de er kjent for å være såpass navlebeskuende at de kun gir ut plater med banda de selv spiller i. Det er derfor ikke noe videre poeng i å sende oss demoer.

Duplex Records kan kontaktes på mail@duplexrecords.no.

For seriøse bookingforespørsler kontakt mail@allthingslive.no