Hjelp oss å lage rockequiz!

Som den skarpsindige fan allerede har lagt merke til presenterer Black Debbath nå hver dag kl. 10.00 et nytt rockequizspørsmål på vår Facebookside. Spørsmålene  er dels splitter nye, aldri før hørte og dels gamle godbiter fra boka Black Debbaths rockequiz som kom på No Comprendo Press i fjor høst (og kan kjøpes bl.a. fra PlatekompanietAd LibrisTronsmo og ikke minst Tvangstrøye hvor de også har deilige Debbath-skjorter.) Og i morgen braker det løs med en spektakulær påskequiz med ett nytt spørsmål hver dag hele påsken. Nei, vi hviler så visst ikke på laurbærene, folkens!
Det er en grunn til alt dette. Vi planlegger nemlig en Volum 2 av ovennevnte bok allerede til høsten, men til dette trenger vi din hjelp! Det er ikke bare bare å finne på alle disse festlige spørsmålene. Vi utlyser derfor herved en rockequiz-konkurranse hvor dere kan komme med forslag til kategorier som vi kan lage spørsmål til. Kategorier kan f.eks. være 15 kjappe hvor svaret er Whitesnake, Sju litt tomsete spørsmål om Venom, Marillion og hagesakser, 900 spørsmål hvor svaret enten er Rolling Stones eller Brunlanes etc. De beste forslagene vil honoreres med et eksemplar av Volum 1. Post dine forslag som kommentar her på bloggen, på Facebooksiden vår, som mail til mail@blackdebbath.no eller som twittermelding til @BlackDebbath med hashtagen #forslagskasse. Vinnerne trekkes en gang i uka fra 23. april og fire uker framover i første omgang.
Så bli med og forandr verden! Sammen skal vi lage en fest av en bok, dere! (Selv om vi erfaringsmessig vet at 95,3 % av forslagene deres suger balle.)

 

Tags:

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter