Hurra! Hurra! Hurra!

Vel overstått!
Var det en fin 17. mai? Ble det mye is, pølser, mineralvann og barnetog? Så koselig! Her også. Til søndag sees vi på barneshow på Ulsrud videregående, da! Det gleder vi oss til. Det blir jo nesten 17. mai på nytt. Barnas dag og greier og greier. Begge forestillingene er utsolgt, så dette blir stas. Dette blir vel første gang jeg står på scenen på Ulsrud siden Ulsrudrevyen i 1990 når Arne ble framført for første gang, tror jeg. Burde jeg forresten skifte offisielt navn på låta til «Arne går mot døra»? De fleste kjenner den jo som det og bare «Arne» er det jo en drøss med andre norske sanger som heter! Jeg tror vi tar en avstemning her på bloggen. Alle som synes enten det ene eller det andre filmer seg selv mens de holder en hånd i været, legger det ut på youtube og legger linken i kommentarfeltet her.

Her er første del av en konsert jeg har fisket fram fra arkivene, Bare Egil Band live på BI i Sandvika, 23.09.2003. Dette var i en periode hvor Bare Egil Band ikke var så populært som det er nå, så konserten ble på kort varsel flyttet fra selve konsertsalen og inn i et tilstøtende rom hvor jeg kunne spille rent akustisk. Dermed ble lydmannen arbeidsledig og kunne settes i sving med videoopptakeren. Dette er noe jeg kom på ganske tidlig i showet og det er her vi går inn i konserten – jeg har akkurat overlevert ham videokameraet. Settet består hovedsakelig av en nokså tidlig utgave av «Vrøvl og fanteri i Bare Egil By». Det tøyt etter hvert på med flere og flere folk og det var upåklagelig stemning. Her ser vi Fredsmekler Egil Røed-Egil. Jeg skal se om jeg får lagt ut flere biter av konserten etter hvert. Det hadde dere vel likt, hæh?

På fredagen sees vi vel på Caliban sessions på John Dee! Jeg holder på med en ny låt for kvelden og jeg synes selv den blir passe bra!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter