Hurra Torpedo med Norgesturné

Gode gamle Hurra Torpedo har virkelig opplevd en ny vår i høst, og nå som det går mot vinter og sommer, er det på tide med en oppsummering.I oktober spilte de to konserter i New York etter at deres ti år gamle versjon av Total Eclipse of the Heart fra Lille Lørdag plutselig ble en stor hit på nettet tidligere i år. Den ene konserten var på Webster Hall i anledning Spin Magazines 20-årsjubileum sammen med Drive By Truckers, Death Cab for Cutie, J Mascis og Public Enemy m.fl. Juliette Lewis var konferansier.

To uker senere la ut Hurra Torpedo ut på en månedslang turné tvers over USA fra New York til Los Angeles. Turnéen var sponset av Ford som et ledd i en reklamekampanje for deres nye bil Ford Fusion, og ble fulgt av et filmteam på et tredvetalls personer fra @radical.media (produsentfirmaet bak Metallicadokumentaren Some Kind of Monster). Korte filmbiter fra turnéen har blitt publisert underveis på www.hurratorpedo.com og www.thecrushingblow.tv, noe som har generert enorm interesse for bandet verden over. En av filmbitene var i begynnelsen av desember den mest sette filmen på www.ifilm.com med over 500.000 nedlastinger på én uke. Det foreligger også planer om å bruke filmmaterialet til å produsere en helaftens spillefilm.

Mens Hurra Torpedo var på turné slapp de den etterlengtede EPen Total Eclipse of the Heart her hjemme med en splitter ny innspilling av låta samt fire nye spor. Den raste inn på VG-lista topp 20 og ble der i respektable tre uker.

Nå er Hurra glade og stolte over å kunne presentere sitt foreløpige turnéprogram for neste år med profilerte opptredener på så vel Bylarm som Øyafestivalen som naturlige høydepunkter.

03.02 Samfundet, Trondheim

04.02. Folken, Stavanger

07.02 TBA

09.02. Hulen, Bergen

10.02. Kulturhuset, Tromsø – Bylarm

17.02. Betong, Oslo

20.02 TBA

24.02. Union Scene, Drammen

25.02. Kroa, Bø

12.08. Øyafestivalen, Oslo

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter