Hurra slår inn det nye året

Verdensturné-start på Rockefeller 22.01.10

Dette skal bli et år i Hurra Torpedos tegn.

År har gått siden Hurra Torpedo tok USA med storm, siden den gang har resten av verden slengt seg på teknologisirkuset slik at selv de mest grisgrente stater nå kan laste ned “Total Eclipse of the Heart” via bredbånd. Dette har resultert I en skrikende etterspørsel etter gutta I blått. Men siden disse gutta har annet og gjøre, annet og føre har de ikke hatt muligheten til å innfri kravet fra en hvitevaremusikk-sulteforet verden før nå. Derfor står 2010 I Hurra Torpedos tegn. Endelig har Farbror blå, Farbror blå og Farbror blå ryddet kalenderen fri for andre aktiviteter og skal nå ut på sin første verdensturne.

Verdensturneen starter på Rockefeller 22.01.10

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter