Hvalfangstmuseet

I går var jeg gjest på det herlige programmet Sommeråpent med den fantastiske Anne Lindmo som programleder. Hun hadde gjort en forbilledlig innsats i å sette seg inn i mitt forkvaklete konsept med å skrive en ny lokal låt til hvert spillested, og jeg synes hun fikk formidlet på en god og pedagogisk måte til det norske folk hva dette går ut på. Hele innslaget kan man se her. I innslaget ser man en smakebit av den brillefine videoen til Hvalfangstmuseet, men det kan absolutt anbefales å se den fulle versjonen på Youtube.

I programmet framførte jeg også en liten smakebit av Æ39, en låt om hovedveien til Trondheim som er under arbeid til konserten på Samfundet 27. august. Den er altså ikke med på Norge på kryss og tvers volum 1 som kommmer 19. august (men allerede er tilgjengelig på Wimp og Spotify). Nei, Æ39 kommer først på Norge på kryss og tvers volum 2 som kommer i november omtrent samtidig med at TV-serien fra turneen blir vist på NRK.

Sangen Flytt Bodø lenger sør som det også ble referert til i intervjuet kommer derimot etter alt å dømme først på Norge på kryss ogtvers Volum 3 til neste år, men man kan allerede se en versjon av den fra P3 her:

3 kommentarer til “Hvalfangstmuseet”

 1. Lopern sier:

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 2. Lopern sier:

  Jeg må bare si egil, jeg elsker virkelig den nye plata di! og jeg kommer til å være først i kø, for å kjøpe den nye plata i fysisk form.

  Det er tider som dette hvor jeg blir glad for at jeg har vært bare egil fan, i alle disse årene.

  DU er virkelig en ekstremt god musiker, og jeg ble veldig glad når du har skrevet nye vers til John dee(siden Bareegil festivalen), du fører til så mye glede i mitt liv, opp igjennom hele min oppvekst. Og ser veldig frem til Konserten din her i asker.

  Hilsen en livslang fan fra Asker
  karl (19)

 3. Jonathan sier:

  Karl er ikke den eneste imponerte!

  Jeg lurer på om godlåta «Drammen Stasjon» får sin plass på Volum.2? Det er en låt som skuffende nok ikke er med på den første CDn, men det er vel bare for at du ikke skal ha alle de beste på en plate, så det blir jevnere fordeling?

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter