Jeg er blitt en ny mann

img_20160409_133645.jpg

Jeg har sett at det har kokt litt på sosiale media etter at bilder som dette har lekket ut både på min private og min offentlige facebookprofil sist uke. Folk har lurt på hva pokker det er som foregår. Har jeg fått nye briller, eller? Neida, jeg har bare vært med i filmen Det norske hus, som pølsemakeren Jan Vardøen står bak. Til en av rollene trengte jeg å se litt annerledes ut og da endte jeg opp sånn. Men slapp av! Det er bare filmtricks og juks alt sammen. Skjegget kommer til å vokse ut igjen. Jeg må bare være med på en innspilling med Brille først. Den foregår nå på mandag og da får jeg endelig funnet ut om det er riktig at all vittigheten min sitter i skjegget. Sier jeg genuint morsomme ting eller virker det bare sånn siden det er en mann med skjegg som sier det? Endelig skal vi få svaret. Vi spiller det altså inn på mandag, men når det kommer på TV, aner jeg ikke.

Forøvrig hadde jeg noen ganske vettuge ord om Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow i Adresseavisa her forleden i forbindelse med at vi skal spille på Juba Juba-festivalen i Trondheim 5. juni. Vi skal også spille på Skjærvafest i Kristiansund 30. juli, så i sommer skal barna i Midt-Norge virkelig få kjørt seg. I mellomtiden anbefaler jeg alle å abonnere på spillelista Kvart Potte på Spotify og bli med crowdfundingen av kassettutgaven. I potta har det nå dukket opp noen nydelige coverversjoner av et par Black Debbath-låter med det nydelige pikebandet Grandfuzz og jeg anbefaler selvfølgelig også Alle elsker min sæd med De sørgelige restene.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter