Jeg får egen TV-serie!

Hurra! Hurra! Hurra!

Jeg får min helt egne TV-serie på NRK3. Til høsten kommer en spektakulær dokumentarserie fra høstens turne i forbindelse med Norge på kryss og tvers volum 1. Fete nyheter, hva? Sju deilige halvtimes episoder med en av norsk populærkulturs deiligste skjeggebasser fra Ulsrud-/Bølerdistriktet! Les pressemeldingen og sjekk turnelista under!

Det fenomenale enmannsorkesteret Bare Egil Band er først og fremst kjent for sine festlige tekster og sin fengende musikk, ikke minst gjennom burleske klassikere som ”Arne går mot døra”, ”Tagging”, ”Sko” og ”Politimester Egil”. Men etter han vært vikar i Nytt på nytt en rekke ganger har teorien om at frontmannen Egil Hegerbergs også har et enormt potensial som fjernsynsunderholder vunnet stadig større fotfeste. Nå skal denne tesen settes på alvorlig prøve når han for første gang tildeles en serie i beste sendetid på NRK høsten 2011.
TV-serien skal følge Egil med fullt band på turné høsten 2011 i kjølvannet av den spektakulære utgivelsen Norge på kryss og tvers – volum 1, en musikalsk reise gjennom et tverrsnitt av Norge som slippes i slutten av juli.
Turneen styres av Egils livsmotto ”Alt er like bra”. Hva han spises dikteres av terningkast ettersom all mat er like god. Arrangøren får bestemme hva han skal ha på seg på scenen siden alle kostymer er like fine. Ettersom all musikk også er like bra, får arrangøren velge fritt en coverlåt bandet skal øve inn på lydprøven og framføre på konserten. Arrangøren stiller i tillegg med en lokal musiker på et obskurt instrument som blir invitert med på scenen for en sang eller to. I tillegg skriver Egil en splitter ny sang med lokal tematikk til hver eneste konsert.
Det er denne prosessen NRK skal henge med på og dokumentere. Til hver konsert vil Egil gjøre research på de lokale forhold for å skreddersy repertoaret ytterligere. Han ønsker å gjøre seg kjent med de lokale seder og skikker og utforske hva nærmiljøet har å by på. Han vil spise hjemme i private hjem og utforske det lokale næringsliv og lokalmiljøene på sitt eget vis med sitt aparte utseende og sin snodige oppførsel.

Turnè:
25.08. Åndalsnes Kulturhuset
26.08. Surnadal Kulturhuset
27.08. Trondheim Studentsamfundet

01.09. Larvik Kulturhuset Bølgen
02.09. Stavanger Folken
03.09. Lyngdal Dyrskuet

08.09 Asker Kulturhuset
09.09 Lørenskog Lørenskog Hus
10.09. Lillehammer Fabrikken

14.09. Nøtterøy Kulturhuset
15.09. Fredrikstad St.Croixhuset
16.09. Oslo Rockefeller

5 kommentarer til “Jeg får egen TV-serie!”

 1. Hvor blir det av Kristiangrus? Satser forøvrig på at det blir en trend hos Jan Thomas og andre tullekopper, med et skikkelig manneskjegg alá Egil. Altså Bare Egil. Han i bandet vet du. Ja, i Bare Egil Band. Han som synger sanger om tjo og hei. Du har hørt om han. Han tørrpinnen som sullet rundt i Gullrekka et par ganger i høst. Ja, han ja. Han har et estetisk skjegg kommer til å trende på Twitter neste høst. Kanskje tilogmed det vil trende world-wide? Vi må sette oss store mål. Et blåskjell til alle dersom vi får se skjegget til Barnenes Egil i løpet av høsten 2011. Dersom jeg tar turen opp i himmelen 21 oktober får dere som er igjen se til å overvåke Twitter slik at dere kan plukke dere et blåskjell i vannkanten(hvis ikke det er for kaldt selvfølgelig)! Tvi tvi!

 2. AstridVU sier:

  Så fantastisk kult! Her har jeg både lyst til å få med meg en av konsertene og hele serien på NRK i tillegg!!

 3. Inge sier:

  Hurra,det høres kjempebra ut! Apropos bra, jeg har alltid tenkt at du er en like bra programleder som de andre.

 4. ragnhild sier:

  Hei, dette blir bra! Hadde bare vært ENDA bedre om DRAMMEN også sto på lista! Hørte bandet her på en barnekonsert for et par år siden, og barna glemmer det heller ALDRI! -Kanskje sjanse for en ønskereprise..??

 5. Hvor hendvender vi oss om vi har en ledig seng for dyrskuehelga i Lyngdal?

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter