Jeg har fått dilla på Ghostface Killah!

ghostfaceegil24x24

 

Etter en finfin helg med mye god spilling her og der, kan jeg endelig lansere min nyeste singel, Jeg har fått dilla på Ghostface Killah! Og selv om de tre nyeste singlene mine Flæsk og duppe, Vervenfestivalen og Bæsj i skjegget alle har vært svært vellykkete og har representert spydspisser i Bare Egil Bands nye gullalder, er det først nå selve kronen på verket kommer. Denne sangen som slippes nå i all hast i forbindelse med Wu Tang Clans varslede besøk i hovedstaden må jo være det beste n’ je har laget på lang tid.

Den er selvsagt på plass her i denne brillefine spillelista med mine egne favoritter blant eget materiale. Jeg håper at den også blir å høre på P13 hos n’ Espen Thoresen når jeg møter opp der ca. kl. 12.00 i dag. Ellers må jeg si at jeg gleder meg storlig til Steinkjerfestivalen på lørdag. Vi spilte en deilig konsert på formiddagen på Vervenfestivalen på lørdag.

 

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter