Jeg trekker meg fra spellemann

Jeg, Egil Hegerberg (40 år) fra bandet Bare Egil Band, ønsker med dette å bekjentgjøre at jeg trekker meg fra nominasjonen til årets tekstforfatter i Spellemannprisen i og med at jeg er nominert sammen med en rekke kvinnfolk. Alle vet at kvinner leser mer, er mer pliktoppfyllende og har høyere krav til egne prestasjoner og dermed har et solid fortrinn som tekstforfattere. Noen av dem behersker sogar britisk! De har også visse fysiske fortrinn (se vedlegg).

Jeg har tatt denne avgjørelsen etter å ha foretatt en kynisk avveining om hvordan jeg kan skaffe meg mest mulig PR ut av denne nominasjonen. Skulle jeg likevel ikke få noen oppmerksomhet fra pressen vedrørende dette «stuntet», lurer jeg på om det evt. går an å melde seg på igjen.

Mvh
Egil HegerbergFoto: L-P Lorentz

23 kommentarer til “Jeg trekker meg fra spellemann”

 1. Trond sier:

  Noe forstyrrende elementer i forgrunnen, men ellers spennende bilder.

 2. Rolf-Arne sier:

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 3. Patrick sier:

  Stå på Egil! En ekte mann, et ekte forbilde. Du gjør hva ingen annen tør å gjøre – det riktige!

 4. Sverre sier:

  Dette innlegget er lagt til av forfatteren.

 5. Flott! Du har alt for små pupper til å delta i den kategorien uansett, jeg bøyer meg i støvet for slik selvinnsikt.

 6. Anne sier:

  Tror du det var derfor Susanne trakk seg, for å få PR?

 7. EllenSand sier:

  Ha ha, ler så tårene triller.
  Ellen

 8. Espen sier:

  Fantastisk! Dette liker jeg svært godt, takk for det 🙂

 9. Ida sier:

  Du.. kan ikke du være en sussebass. kom å hent meg i hellikopter om en uke, så jeg kommer meg på duplex-festivalen i trh? Kjæresten ska, men jeg sitter stuck i danmark med skole..
  På forhånd takk. Ida Osmo

 10. du hvor haru gjort a låta med verdens lengste tittel husker den inneholdt noe sånn som internasjonalt sett lavt nivå?

 11. Anlen sier:

  Fantastisk;) Diggar deg!

 12. Eivind sier:

  Egil, du er en jævlig rå fyr!

 13. Hauglandsen sier:

  Hva skal en si Egil…Fantastisk bra! Håper virkelig du prøver å melde deg på igjen også..tipper pr'en kommer da:)

 14. Tensor sier:

  hahaha Genialt. Lykke til videre med prosjektene dine 🙂

 15. christopher sier:

  Hei Egil!

  Den flittige kvinnen mangler
  Den Hellige Snaps med Schweppes
  Med andre ord Grandiositet, Sjarm og Ydmykhet.
  EXTREMES MEET (britisk).
  For øvrig er dette en jobbsøknad.
  For øvrig skrives for øvrig, DESSVERRE! i to ord.

  God helg og STÅ PÅ! Mvh Christopher

  Mvh Christopher

 16. egil sier:

  det fins vel en kategori for spellemenn uten kategori, som en papirløs forfatter etc,musikk uten sjanger

 17. Rolf-Arne sier:

  altså grunnen til at jeg fjernet mitt innlegg var at jeg regnet med at noen kvinns kom til å skrive etter at jeg gjorde det og vise at de var mye bedre enn meg til å kommentere. så jeg trakk mitt innlegg… men… kanskje vi tar feil, Egil?

 18. christopher sier:

  kanskje det fins et sjangerskap vi ikke vet om.

 19. Martin sier:

  Hysterisk morsomt bilde. originalen var hysterisk dekkende.

 20. Stella sier:

  Jeg så skjegget Deres på idiotboksen her om dagen.. eller når jeg tenker meg om, trur jeg PINADØøø vi fikk noen glimt av fullfiguren også. Kan støntet ha gitt effekt eller har ryktet om Deres genialitet/galskap spredt seg? Starter et empirisk studie as we speak. Btw.. Jeg forventer at neste fotoshoot resulterer i et bilde medvirkende minimalistico en hot stud i speedo. På forhånd takk.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter