Jeg trenger hjælp til Festiborgsang til Sarpsborg

 

2016-06-29 15.57.45

Jeg skal spille på Festiborg i Sarpsborg 17. august og som alltid skal jeg lage en ny låt for anledningen. Jeg har tidligere gledet beboerne i byen med den enormt fengende fotball-låta Særpingane taper aldri, som dere alle selvfølgelig kjenner og elsker, så her er det store forventninger!

Denne gangen skal sangen skal være en nidvise om et eldre ektepar fra Sarpsborg. Dette er som vanlig bestemt av mitt selvutviklede dataassisterte kreativitetsverktøy som setter sammen genre og temaer så jeg ikke skal starte helt på bar bakke. Men jeg føler allikevel at det er det jeg gjør denne gangen. Det å lage sanger om eldre ektepar er ikke noe jeg har helt dreisen på, så jeg trenger all den hjelpen jeg kan få. Er det noen som kan tipse meg om noen gode låter innen genren, kanskje? Helst ikke Odd Børretzen, men noe annet.

Eller kan dere hjelpe meg videre på en annen måte? Noen som kjenner et kjipt ektepar fra Sarpsborg som fortjener ei nidvise lagd om seg? Noen som fortjener å bli sjikanert på det groveste? Noen som alltid har plaget barn i distriktet og som nå kan få en god Bare Egil Band-låt rett tilbake i fleisen som hevn? Eller har du en god historie om et ektepar fra en annen del av landet som jeg kan bruke? Jeg kan late som den har noe med Sarpsborg, vet dere. Det går an det også, selv om det er sleipt. Eller jeg kan også bruke andre momenter fra Sarpsborg som kan være interessante, lokale stedsnavn som låter bra, lokale skikker som ikke nødvendigvis har noe med eldre ektepar å gjøre, men som kan være inspirerende for meg i låtskrivingen allikevel.

Festiborg er en teaterfestival så et utgangspunkt kan kanskje være et eldre ektepar som har drevet med amatørteater hele livet. Er det i det minste noen som har noen gode innspill på amatørteaterfronten? Kjør på! Gi meg noe å jobbe med her, da! Det er ikke meningen at jeg skal ordne alt dette sjæl, vel! Gi meg litt hjælp her! Djeezus!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter