Jeg trenger hjelp til Eikerapen-låt!

2016-06-28 13.13.36 copy

Ser dette ut som en fyr som klarer å lage sine egne låter?

Jeg skal spille på Eikerapen rootsfestival 5. august og som alltid skal jeg lage en ny låt for anledningen. Denne gangen skal sangen skal være en hyldestsang til en stedlig offentlig institusjon. Dette er som vanlig bestemt av mitt selvutviklede dataassisterte kreativitetsverktøy som setter sammen genre og temaer tilfeldig så jeg ikke skal starte helt på bar bakke hver gang jeg skal lage en ny sang.

Kommunen hvor Eikerapen arrangeres heter tydeligvis Åseral. Her har jeg aldri vært og jeg vet derfor ikke så mye om verken offentlige institusjoner eller andre ting der. Er det noen som har noen gode forslag? For eksempel institusjoner jeg kan synge om? Nav er såpass opplagt at det kanskje ikke er nødvendig å nevne med mindre man har noe ordentlig konkret tilleggsinformasjon å komme med (men vær for all del nøye med å overholde evt. taushetsplikt). Plan- og bygningsetaten er også et nærliggende eksempel på ting som finnes overalt. Det aller beste er selvsagt hvis Åseral har noen institusjoner som ikke er så vanlige andre steder, men alt er av interesse. Særlig det særegne, men alt som kan få tankeapparatet i gang er av det gode.

Alt mulig av lokal informasjon kan være til hjelp; stedsnavn i distriktet, gøyale historier om folk derfra, anekdoter etc. Det går også an å komme med historier fra offentlige institusjoner andre steder fra, så kan jeg i nødsfall overføre det til Åseral og late som det er der det hendte. Skal vi gjøre dette sammen, dere? Lage denne låta? Det blir ingen royalties til dere som bidrar, men dere kan føle dere spesielle og si til alle at det var nettopp deres innspill som gjorde låta så unik!

På forhånd takk og god sommer!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter