Jeg vil lære verden å rælle!

Rælling er blitt den nye dillen, mye takket være Bare Egil Bands Rællenge på TikTok hvor folk fra hele verden kan lage sine Rællevideoer med egne dansemoves og også helt egne ræll.

I kveld kommer dette virkelig til å tas til et helt nytt nivå når Bare Egil Spellemannslags konsert fra Riksscenen 30. april vises på NRK 2 klokka 20.00. Her lærer jeg Odd Nordstoga, Tuva Syvertsen, Roald Kaldestad, Erik Sollid og Gjermund Silset å rælle, og de suger det til seg og tar det videre inn i sitt eget uttrykk. Og som om ikke det var nok, kommer den monumentale avslutningssangen Alle mine fine ugler fra konserten som singel allerede i morgen. Følg gjerne Bare Egil spellemannslag på Facebook for å følge med på hva som skjer med dette populære orkesteret framover.

Ronny Haugeland har nok en gang overgått seg selv med et nydelig cover.

I mellomtiden skjer det også store ting på reaksjonsvideofronten. Mens den tyske versjonen Bare Egil reagiert auf Dinge for tiden rulles ut på Facebook med stor suksess, slippes den siste episoden i første sesong på Youtube allerede i morgen. Og det er lite grunn til å mene at dette blir noe mindre enn den mest vellykkete episoden av alle så langt. Forhåpentligvis vil også den svenske serien være klar for premiere om ikke så alt for lenge. Keep on rælling in the free world.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter