Jeg vil også sko meg på hetsen mot Lan!

Jeg vet ikke om noen som er mer kvalmende opportunistisk enn meg, derfor vil jeg også gjerne benytte anledningen til å sko meg på all oppmerksomheten rundt hetsen mot den profilerte MDG-politikeren Lan Marie Berg gjennom å forte meg å lansere min fengende låt om netthets, Lukke øynene. Egentlig finner jeg dette nokså irriterende, ettersom jeg hadde tatt denne låta ut av plata Norge på kryss og tvers volum 5 som kommer neste fredag, fordi jeg syntes den var for bra og heller ville ha den på den neste plata Forskjellige Ting som blir et langt bedre produkt. Men som sagt, opportunisten i meg lukter at dette er det perfekte lanseringstidspunkt for denne låta, og da får det heller være at jeg med det reklamerer for en utgivelse som muligens ligger noen år inn i framtida i stedet for den skiva som faktisk kommer nå. Man kan ikke få i både pose og sekk, si!

Litt for fett kostyme på konserten på MS Bjørvika. Utlånt fra Marvel Norge som for tiden visstnok holder på å skyte en norsk versjon av Aquaman

Ellers var det en gledens dag i hovedstaden i går. Byen ble gjenåpnet og jeg fikk feire det med en konsert på MS Bjørvika foran 50 elleville gjester (det var regnet som utendørs siden det var på dekk). Det var fantastisk å endelig kunne spille for folk og jeg kan glede dere med at det ikke blir lenge til jeg skal spille i hovedstaden igjen. Konserten åpnet selvfølgelig med den fengende Oslo drikker aleine fra den allerede nevnte plata Norge på kryss og tvers volum 5 og jeg vil også forhåndsprosedere at den nye låta jeg skreiv til konserten, Bra nok! allerede er inne på min topp 3-liste over mine egne låter sammen med Hammer av saft og Jo! Den sangen bør jeg nok sitte på til jeg kan slippe den på ordentlig, men det spørs om jeg klarer, for jeg har litt dårlig impulskontroll og jeg er veldig stolt av den. Ja, det er nok stor fare for at den vil dukke opp både på kommende konserter og i Tett på Bare Egil Band-serien min, hvor jeg har som mål å spille gjennom samtlige sanger jeg har skrevet (det kommer til å ta sin tid for det dreier seg om et sted mellom 400 og 500 jeg har kartlagt foreløpig, og nye kommer jo stadig til…)

Avslutningsvis vil jeg gjerne fortsette å gnåle litt om crowdfundingen av Duplex-plater som skjer gjennom Christer Falck- og Big Dipper-prosjektet Norske albumklassikere på LP. Gartnerlosjens Due og Takk for kniven med L.Y.D. ble finansiert på svært kort tid og kan nå bestilles fra Big Dippers hjemmesider, mens min egen I fyr og flamme sliter litt mer. Det er null stress, det. Jeg har ikke platespiller selv og jeg er søkkrik, så jeg trenger på ingen måte hverken plata eller penga, men jeg vil jo at dere skal vite at muligheten finnes der, og hvis den ikke går gjennom, kommer det nok ikke flere Bare Egil Band-plater i serien, for jeg tror det er den som har mest potensiale.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter