Karrieremessig høydepunkt og lavpunkt :-)

Her ser vi noen av barna fra Sola i aksjon på scenen

Det går opp og ned her i verden. I dag sto jeg opp kl 04.00 for å fly til Sola for å øve med to hundre 2.-klassinger som skal være kor på konsertene på Sola Kulturhus onsdag og torsdag. Det var fantastisk moro. Barna har øvd i hele år på sangene mine og hver gang de fikk høre hvilken sang som var den neste vi skulle øve på jublet de av glede. Dette blir kjempestas, og det er et ganske smart opplegg for meg at barna i kommunen blir indoktrinert til å like musikken min helt fra de er små. Dette er som en pensjonsforsikring hvor det hele tiden blir rekruttert nye publikumsgrupper.

Kvelden ble avsluttet med en konsert på Tribute i Sandnes. Der var det ikke fullt så mange til stede og jeg benyttet anledningen til å tørrtrene litt på min plan om å spille hovedsakelig nye lokale låter som nesten ingen har hørt før. Det ble som de fleste Bare Egil Band-konserter en berg- og dalbane med høydpunkter og lavmål om hverandre. Vet ikke om jeg kan anbefale planen min om gjenta dette på lørdag på Rockefeller og lage plate av det. Men jeg gjør et nytt forsøk på Checkpoint Charlie i morgen; da med en ny settliste, så får vi se etter det. Fortsett allikevel å stemme folkens!

Her var omtrent det jeg spilte på Tribute, tror jeg:

Bilen, jenta oh yeah!
Itte ta fra meg Tødden
Kif, Kif, Kif, Kif
Særpingane taper aldri
Sarpsborgs vakreste rose
Kongen av Lier
Iskrem
Bloggsangen
Du bråker så fælt
Flytt Bodø lenger sør
Drammen stasjon
Hvalfangstmuseet
Sangen om Sande
Kjører gjennom Sandnes
Speider’n
Pump opp oljen
Æ39
Kjærlighet mellom muslinger
Morten A-bl A-bl
Arne

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter