Kvart Potte – ny samlekassett på vei!

Kvart Potte

Duplex Records fra Bøler feirer i 2016 et imponerende 30-årsjubileum. I den forbindelse vender de tilbake til sitt originalformat, samlekassetten. Mye har imidlertid skjedd i musikkverdenen siden deres forrige utgivelse på den fronten, Leksikon Tegnefitte fra 1995. Markedet for fysiske produkter har falt markant den siste tiden og denne nye kassetten blir derfor i første omgang lansert som en serie med singler som i digitale musikktjenester blir samlet i form av spillelista Kvart Potte.

Strømmingstallene vil danne basis for utvalget på selve kassettutgaven av Kvart potte som vil bli sluppet senere i jubileumsåret. Den vil forhåpentligvis la seg finansiere gjennom folkefinansiering eller såkalt crowdfunding, hvor interesserte kan sikre at selskapet får inn de (minst) 1.300 kronene de trenger for å gjennomføre dette ambisiøse prosjektet. Det vil for øvrig være de minst spilte låtene i strømmingstjenestene som vil dukke opp på kassetten, for de vil være de som trenger mest hjelp for å bli spilt, for å si det på den måten.

Lista vil bestå av splitter nye og eksklusive innspillinger fra så vel vel etablerte Duplexartister som Hurra Torpedo, Black Debbath, Bare Egil Band, Jorun Lønning og marOder; samt nykommere som De sørgelige restene, Bærum Reggaeorkester og Grand Fuzz. Låtene vil slippes fortløpende gjennom jubileumsåret for kontinuerlig å kunne plage brukere av sosiale medier med unødvendig mas og snikksnakk. Første låt slippes allerede førstkommende fredag. Følg med på http://duplexrecords.no for å få greie på hvilket band som får æren av å åpne ballet.

2 kommentarer til “Kvart Potte – ny samlekassett på vei!”

  1. Bjørn Øystein Hagen sier:

    Endelig en ny samlekassett!
    Hvor kan jeg kjøpe denne når den slippes?
    Har alle de andre kassettene utenom Hurra Torpedo – 2 håndfaste burgere.
    hvis det er noen som vil selge meg denne ville jeg blitt glad

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter