Luftens baron Per Omp debuterer på Kvegpels

IMG_8996

Det er med enorm glede og lettelse vi kan kunngjøre at det ser ut som om Duplex Records har sikret seg en avtale om utgivelse av den legendariske Per Omps, også kjent som Luftens baron verker. Det har vært en enorm interesse rundt denne spennende artisten og de fleste plateselskaper med vettet i behold har prøvd frenetisk å sikre seg signaturen til den hemmelighetsfulle auteuren som står bak så uendelig mange smektende brune toner.

Utgivelsen har ikke fått noen dato ennå, men allerede nå får det norske folk sin første etterlengtete forsmak på den herlige gromlyden. Kristopher og Aleksander Schaus Kvegpels på Radio Nova har sikret seg verdenspremieren og et eksklusivt intervju allerede nå kommende onsdag. Kristopher er jo ikke helt fremmed for lydkunst i samme soniske landskap i og med at han i sin tid ga ut singelen Norwegian fart compilation på brun vinyl, men det må understrekes at han i Per Omp har møtt sin totale overmann. Det er tvilsomt om det i hele verden finnes en kunstner av Per Omps format og med et tilsvarende finstemt organ.

Skru radioen på den frekvensen som gir deg Radio Nova i ditt distrikt onsdag klokka 19.00 eller gå til nettsidene deres hvor sendingen også finnes i noen uker som podcast.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter