Mer implisitt DeLillos-kritikk

Jeg tror alle har fått med seg at det har vært DeLillos-kritiske uker på BareEgilBlogg i hele sommer. Det har vært aktiviteter som hinderløype, demonstrasjonstog med koking av munnbind, roping og kauking og ikke minst en lang serie med DeLillos-kritiske låter i serien Tett på Bare Egil Band. Dette skulle egentlig være fullbragt med sangen Noe færre sanger om DeLillos, sangen hvor jeg prøver å overtale meg selv til å begrense denne sykelige opptattheten av DeLillos noe, prøve å moderere meg og komme ned i en til to DeLillos-kritiske sanger per plate.

Det er vel bare å krype til korset med det samme og innrømme at jeg ikke har klart det. Jeg har simpelthen ikke vært i stand til å legge kritikken til side. Men gudene skal vite at det er mye å ta av. Jeg har virkelig bare så vidt skrapt på overflaten og jeg får stadig nye tips om ting jeg bør ta tak i. Dette har allerede resultert i sangen Min beibi ble, som er et oppgjør med sangen Min beibi dro avsted fra plata Suser avgårde.

Men det slutter dessverre ikke der heller. Allerede i morgen kommer det enda en ny versjon av en låt til fra samme plate, nemlig Suser avgårde (alle mann). Jeg synes også dette virker noe voldsomt. Jeg har derfor lagd den litt mer moderate Vi rusler bort dit (en del av oss). Den virker litt mer tilpasset et norsk lynne og bør kunne bli en stor hit også internasjonalt.

Denne har premiere tirsdag 3. august kl. 21.15. Det blir ingen liten begivenhet, skulle jeg tro.

Det er mange ting som er dumt ved at jeg ikke klarer å komme bort fra disse tvangstankene om DeLillos. En ting er at det blir vanskelig for meg å konsentrere meg ordentlig om lanseringen av den nye fantastiske singelen til Bare Egil og Aslag, Pupper og penger. Dette er en sang som fortjener langt mer oppmerksomhet enn den har fått, men den får jo ikke det når jeg gang på gang fortaper meg i ørkesløse angrep på kolleger jeg egentlig verdsetter og respekterer svært høyt.

Jeg sliter også med å gjøre nok for å skape oppmerksomhet om Christer Falcks mange flotte crowdfunding-prosjekter. For tiden er både min supre plate Null under folkefinansiering for å komme på CD, mens min ikke fullt så supre men fortsatt nokså bra plate Norge på kryss og tvers volum 5 tilsvarende kan komme på LP. Det ser litt trått ut for begge to, og det blir jo ikke bedre av at jeg gnåler om DeLillos hele tida i stedet for å snakke om disse platenes mange kvaliteter. På plata Null er det forresten en DeLillos-kritisk sang, men på Norge på kryss og tvers volum 5 tror jeg ikke det er noen DeLillos-referanser i det hele tatt.

Denne er med på plata Null

Jeg glemmer jo også helt å drive reklame for kommende konserter! Denne uka spiller både Bare Egil Band og Black Debbath på Ad Hoc-festivalen i Råde, mens Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow spiller i både Hedalen og i Bergen. Dette kommer ingen til å få med seg ettersom jeg bare sitter og slenger dritt om DeLillos hele dagen. Det er for gæli, men hva skal en stakkar gjøre?

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter