Mer om Steinkjer, donger og mat

Jeg har jo som dere ser spilt på Steinkjerfestivalen før. Konserten kan dere se i ruta over eller på denne nettadressen og det var i hvert fall livat ute i salen, for etter endt opptreden lå det visstnok igjen 23 single sko, 2 brukte kondomer og ett gebiss der ute. Om kvaliteten på det som ble levert fra scena rettferdiggjorde alt dette kan dere jo dømme selv. Når jeg kommer tilbake til årets festival 30. juni er det med fullt band, så det blir om ikke annet en konsert med litt annerledes uttrykk enn dette. Om det blir bedre eller enda dårligere blir nesten opp til dere å avgjøre. Der kan ikke jeg legge noen føringer. Dessuten synes jeg at alt jeg gjør er svinebra, så sånn sett spiller det ikke så stor rolle for meg.

Her er mitt eget knallsterke foto av festivalmenyen.

Det er jo forøvrig litt artig at settlistegeneratoren har trukket ut at jeg skal skrive en låt om de lokale matvanene i Steinkjer til årets festival, for i forbindelse med den forrige konserten var faktisk Bare Egil Band en del av festivalmenyen.

«EN DEL AV FESTIVALMENYEN? HVORDAN KAN DET HA SEG?» brøler du kanskje. «BLE DU UTSATT FOR KANNIBALISME? ELLER SNAKKER VI HER OM EN OMSKRIVNING FOR AT DU VAR INVOLVERT I FYLLINGEN AV DISSE TIDLIGERE NEVNTE BRUKTE KARDONGENE?»

Fra heavymetal.no

«Neida, neida, på ingen måte,» svarer jeg beroligende. «Det var simpelthen kjøkkenet på hotellet som var kreative og brukte en del av artistnavnene fra festivalen som navn på rettene på en egen festivalmeny. Og selv om beskrivelsen av min rett, en suppe, godt kunne leses som en regelrett fornærmelse av både meg personlig og hele mitt artistvirke må jeg synes det var en hyggelig gest av såvel som hotell som festival.»

«MEN HVA GJØR DETTE MED DEN LÅTA DU SKAL SKRIVE TIL ÅRETS FESTIVAL?» kauker du kanskje. «BLIR DU NÅ NØDT TIL Å LAGE EI LÅT OM DIN EGEN TRAURIGE STEINKJERSUPPE? ELLER TAR DU DET TIL DEG ALT VI BEHJELPELIGE STEINKJÆRERE ALLEREDE HAR LEVERT AV GODT OG RELEVANT KILDEMATERIALE HER PÅ BLOGGEN OG SKRIVER EN SANG OM DET?»

«Jeg vet simpelthen ikke,» svarer jeg beskjemmet og ser ned i tastaturet. Jeg må nok gå i tenkeboksen og vurdere det hele på ny. Men låt skal det bli, og låta skal bli ok. Helt ok,» snufser jeg.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter