Nå er jeg virkelig i fyr og flamme!

Denne gangen er jeg i fyr og flamme over det nye folkefinansieringsprosjektet til Christer Falck og Big Dipper, Norske Albumklassikere på LP.

Denne kan nå komme på vinyl for første gang!

Sist søndag ble Norske Albumklassikere på LP lansert, og allerede nå er både Gartnerlosjens Due og L.Y.D.s Takk for kniven ferdig finansiert og kan bestilles gjennom via Big Dippers hjemmesider. Vi i Duplex Records har ambisjoner om å få fylt igjen en del hull i vår vinylkatalog gjennom dette prosjektet, og neste plate ut er Bare Egil Bands I fyr og flamme fra 2010. Som de fleste av Bare Egil Band-platene hadde den hatt godt av en litt mer hardhendt siling i redigeringsfasen, men det er en del helt greie høydepunkter på plata. Noen av dem er spilt inn i videoversjon i Tett på Bare Egil Band-serien. La oss ta en titt på noen av dem sammen.

Jeg bare er en av mine egne favoritter. Skrevet og spilt inn fordi vi plutselig hadde en time studiotid igjen når alle de sangene vi hadde planlagt å spille inn var ferdig innspilt før tida.
Pils og Padde ble opprinnelig unnfanget av Hurra Torpedo på USA-turné, så ble det til en sang om sjørøvere til NRKs radifront.
Murer var også en sang til NRK P2s Radiofront, til et program om murer. Jeg valgte å misforstå temaet med vilje. Jeg gjør ofte det.
Denne ble skrevet til et jubileum for foreningen Norsk Form. Vet ikke hvilket år, hvilket jubileum eller noe som helst. Men for ei fin låt!

Christer har allerede i år crowdfundet 100+ utgivelser som ikke har vært ute på CD før gjennom prosjektet Norske Albumklassikere på CD. Det er i seg selv et fantastisk kulturhistorisk dugnadsarbeid som har sørget for digitalisering og utgivelse av en viktig del av vår felles kulturarv som bl.a. Per Bergersen, Stengte Dører og Babij Jar, samt The Kids og Jannicke. Sjelden har vel uttrykket for enhver smak kunnet bli brukt med mer rette! sJeg har selv egentlig sluttet å både kjøpe og høre på CDer for mange år siden, men selv jeg har sett meg nødt til å kjøpe noen personlige favoritter i denne serien. Og nå kommer det altså bra med LP-plater i denne tilsvarende serien. Fine greier, eller hva?

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter