[Ny låt] Det er fint, men det funker ikke

Litt seint ute med å melde dette; men de av dere som har vett på å følge meg på twitter fikk jo beskjed i tide: Det var nok en splitter ny låt på P2s Radiofront i dag. Denne het «Det er fint, men det funker ikke» og det er muligens tidenes første oppbruddslåt fra Bare Egil Bands side. Låta er helt grei, man kan vel si at den er fin, men den funker ikke helt, for den klarer vel aldri helt å formidle hva som er bakgrunnen for dette bruddet og da er den vel egentlig litt verdiløs. Nok en gang er dette en låt som tidligst kommer på plate i 2012 og muligens ikke før i 2013 eller kanskje aldri, så hvis du vil få den med deg, må du forte deg over til NRK og høre den mens den fortsatt ligger ute.

Hvis det blir for krevende, går programmet i reprise neste fredag kl. 14.03, så det bør være plenty av muligheter å få hørt den. Podkast er det også noe som heter, men det vet jeg ikke hvordan man linker til. Kanskje en nettkyndig Bareegilblogg-leser kan sette oss alle på rett spor.
Ellers kan jeg melde at det var stas å se at fjorårets Bloggsangkonkurransevinnere plutselig dukke opp i MGP i går under navnet Use me. Ja, de kom sogar videre til sistesjansen eller hva det heter. Dette viser klart viktigheten av å delta i Bareegilbloggs bloggsangkonkurranser; det kan nemlig være et springbrett til en videre karriere! Jeg tror nok ikke Sundnes unnlater å lese Bareegilblogg når han velger talenter til Melodi Grand Prix, for å si det på den måten!

Følg også med på Bareegilblogg.no i morgen da jeg planlegger å slippe store nyheter. Det planlegger jeg støtt, men følg med i morgen; da blir det kanskje alvor. Og det dreier seg ikke om Duplexfestivalen 25 i Bergen og Stavanger neste helg, selv om det burde være viktig nok! Verftet på fredag, Folken på lørdag. Kjøp billett nå eller angr resten av ditt liv, for dette blir moro!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter