[Ny låt] Ode til Spellemannsprisen

For å vise at det å trekke seg fra Spellemmannprisen ikke var en uoverveid og spontan handling fra min side, kan jeg herved vise videoopptak av en hittil ukjent vise fra pressekonferansen i forbindelse med offentliggjøringen av nominasjonene. Denne visa viser klart at jeg allerede fra første stund hadde en fornemmelse om at det var noe galt med nominasjonen min. Jeg hadde riktignok ikke rukket å fordøye helt alle inntrykkene og klarte derfor ikke helt å formidle nøyaktig hva jeg reagerte på, men en sterk vise ble det uansett.

De av dere som lurer på når jeg skal melde meg på igjen, må jeg nok dessverre skuffe. Riktignok åpnet jeg i min originale pressemelding opp for å prøve å melde meg på igjen hvis jeg følte at jeg fikk for lite oppmerksomhet rundt dette stuntet. Men etter store oppslag i Dagbladet, VG, nrk.no og en drøss med lokalaviser, samt intervjuer på Østlandssendingen, Her og nå, Kulturnytt, P4s Debatten, Radio Norge etc. føler jeg at jeg har melket Spellemannskua tørr. Jeg tørker melkebarten og rusler fornøyd videre i et artistliv som stadig byr på nye utfordringer og overraskelser.

Arbeidet med de nye låtene til helgas Duplexfestivaler går forøvrig aldeles strålende. Jeg føler at både «Alle hjerters dag i Drammen» og «Trondheimstanga» blir fjonge låter som kommer til å forsvare sin plass på mitt neste album «Norge på kryss og tvers vol. 1» med glans. Det begynner virkelig å bli trangt om plassen på denne plata og jeg må si jeg gleder meg til innspillingen starter i mars.

Et annet sted det blir trangt om plassen er på Rockefeller neste lørdag. Hvis det er noen som ennå ikke har sikret seg billett, begynner det å haste noe grønnjævlig og det kan som sagt være lurt å vurdere et besøk på konserten i Drammen nå på fredag i stedet hvis man har mulighet.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter