Ny plate rett rundt hjørnet!

beb_Æ39_singel_09
Hei og takk for en fantastisk sommer, folkens! Det har vært en fryd å reise rundt og spille for dere alle på festivaler land og strand rundt med Black Debbath og Thulsa Doom (og bittelitt med Bare Egil Band). Men nå framover blir det sistnevnte for alle penga, for nå er det kun dager igjen til den nye skiva mi kommer! Først ute er singelen Æ39 allerede nå på fredag. «Men den har da vært gitt ut før!» skriker du kanskje med hes og kvekkende stemme. Og det er for så vidt riktig, men bare i en liveversjon. Nå kommer det endelig en studioversjon som er om mulig enda mer svingende og groovy, og med en intet mindre enn fantastisk saksofonsolo av selveste Rolf-Erik Nystrøm, kjent for det han vanligvis driver med. Og i forkant av dette dukker vi opp både her og der i media, f.eks. på God Morgen, Norge på TV2 på torsdag morgen og kanskje på P3-Morgen i morgen og på P13 på fredag. Hvem vet?
saskatoon_horisont
Men det stopper ikke der. Neste uke kommer selve plata Norge på kryss og tvers volum 3. Først digitalt, så på CD og til slutt også (som første Bare Egil Band-plate) på vinyl. Nå er jeg kanskje kjent for å skrike ulv, ulv og skryte mine egne plater opp i skyene uten at det egentlig er reelt kvalitativt grunnlag for det, men denne er faktisk den aller beste Bare Egil Band-plata; i hvert fall siden den første, som muligens alltid vil stå i en særstilling. Her er det gromlåter som Flytt Bodø lenger sør, Æ39, 333 grams burger, og selvfølgelig Bergen, du er ei fitteby! Dette blir en klassiker av de sjeldne, det kan jeg si med en gang.
forside
Og som ikke det er nok kommer det også i samme slengen en bok med sangtekster fra hele Norge på kryss og tvers-serien volum 1-3 illustrert av Ronny Haugeland, mannen bak Downs Duck, Torden Gorgon og hovedillustratøren av tegneseriene om Familien Ost. «Men det må vel være alt,» kauker du nok nå, helt utmattet av å tenke på alt det fine du må skaffe deg. Men, nei da! Her skal det turneres også! Med fullt band bestående av brødrene Takle Ohr, Tommy Reite på bass og selveste Hans Christian Frønes på gitar. Det blir stor stas fra vi begynner på Hulen neste torsdag til vi avslutter på Rockefeller 20. september + et par ekstra dager etter det igjen. Har du hørt makan til fin turne? Det finnes en egen liste her på bloggen hvor du kan se hvor vi spiller, men det står også her:

 • 28.08. Bergen Hulen
 • 29.08. Stavanger Folken
 • 30.08. Kristiansand Studenthuset Østsia
 • 05.09. Trondheim Samfundet
 • 06.09. Volda Rokken
 • 11.09. Driv, Tromsø
 • 12.09. Drammen Union Scene
 • 13.09. Lillestrøm Martins
 • 18.09. Hamar Gregers
 • 19.09. Kongsberg Energimølla
 • 20.09. Oslo Rockefeller
 • 17.10. Ås UKA i Ås
 • 18.10. Sarpsborg Glenghuset

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter