Ny sesong med Bare Egil reagerer på ting

Ingenting å se her. Foto: Elisabeth Jakobsen

Etter at serien Bare Egil reagerer på ting ble stadig mindre populær, med færre og færre seere på hver episode var det lenge usikkert om den ville bli fornyet med en ny sesong. Siste episode i første sesong, Bare Egil reagerer på ting 5 hvor han reagerte på Bare Egil reagerer på ting 4, ble sluppet sist helg og floppet nesten totalt med noen av de dårligste seertallene i seriens historie.

Følg serien fra starten gjennom denne fine spillelista!

Nå kan imidlertid Duplex Records i samarbeid BareEgilBlogg eksklusivt melde at det kommer en ny sesong allerede førstkommende fredag. Serien har i samarbeid med Youtube nå fått ny attraktiv sendetid og åpner med sin lengste episode så langt som er en reaksjonsvideo på siste episode i forrige sesong. Det jobbes også med å få ordnet fast sendetid på Instagram TV og Facebook, men dette er ikke landet 100% ennå. Følg med litt forskjellige steder hvis du vil ha informasjon. Det er ikke alltid godt å vite hvor den beste informasjonen vil dukke opp. Det kan være så ymse. Av og til kommer det ikke informasjon i det hele tatt. Det kan være lurt å følge med på Duplex Nyhetsbrev, men det er skummelt å hvile seg på at du vil få all informasjon den veien, for det vil du ikke.

«Bare» Egil Hegerberg var tidligere først og fremst kjent som artist og kom tidligere i år med to av sine aller beste plater, Null og Norge på kryss og tvers volum 4. Neste uke kommer også hans legendariske debutalbum Absolutt Ikke på vinyl for første gang. Men av og til griper skjebnen inn og byr på visse overraskelser. I forbindelse med lanseringsarbeidet til plata Norge på kryss og tvers volum 4 lanserte Egil videoserien Tett på Bare Egil Band hvor han spiller seg gjennom samtlige låter i sitt repertoar, utgitte som uutgitte, filmer resultatet og legger det ut på Youtube. Som et spin-off-prosjekt for å skape oppmerksomhet om dette laget han en såkalt reaksjonsvideo hvor han så på første video i Tett på Bare Egil Band-serien, Norges 3. beste bibliotekar. Reaksjonsvideoen viste seg raskt å bli mer populær enn selve musikkvideoen noe som ansporet Egil til å lage en reaksjonsvideo på denne igjen, for om mulig å avsløre hva som var hemmeligheten bak dennes suksess. Denne reaksjonsvideoen ble om mulig enda mer populær enn den forrige noe som ga støtet til ytterligere en video etc.

Sesong 2 har altså premiere allerede førstkommende fredag med ny og meget attraktiv sendetid. Fra og med første episode i sesong 2 vil Bare Egil reagerer på ting bli en del av den såkalte Gullrekka på fredagskvelden. Hver fredag vil det slippes en ny episode på Youtube kl. 20.30. Siden episodenes lengde vokser eksponentielt vil de ganske raskt ta over ikke bare resten av gullrekka, men etter hvert hele resten av helga, noe som gjør det mulig for folk å si opp Sumo, HBO og Netflix. Det er på mange måter en vinn-vinn-situasjon, bortsett fra for Egil selv som blir påført en god del ekstraarbeid.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter