Nye perler på snora!

Hjælpe og trøste! Nå tyter det ut The good stuff fra Bare Egil Band. Forrige uke slapp jeg den splitter nye Kengurukaos på Karmøy og den ble som forventet en av de hittil største suksessene i serien Tett på Bare Egil Band, denne fortvilende video-serien på Youtube hvor jeg har som siktemål å møysommelig spille meg gjennom samtlige låter i mitt ikke helt ubetydelige repertoar. Men det spørs om jeg ikke denne uken lanserer en potensielt enda større hit. Det dreier seg om den hittil nokså ukjente, men på sikt enda større hiten Kongsberggåsa. Dette smaker virkelig av fugl! Sammen med de to andre fuglesangene Alle mine fine ugler og Serviett og høne utgjør den et fjærkredominert trekløver med helt uhørt høyt livepotensiale. Det er stor fare for at samtlige vil bli framført med Ikke Bare Bare Egil Band Band på Rockefeller 26. september og da spørs det om ikke taket vil ramle ned også der, som det i sin tid gjorde på Sentrum scene bare ved ryktet om at jeg skulle komme dit å spille. Spørs om ikke sangen om den episoden også vil dukke opp i en framtidig utgave av Tett på-serien.

I det mer stille har det kommet nok en episode av den britiske utgaven av Bare Egil reagerer på ting. Det er liten tvil om at det meste av lufta har gått ut av denne ballongen, men episodene vil fortsette å komme med stadig lengre pauser fram til Sesong 3 er bragt til ende om fire-fem år. Det er heller ikke så veldig lenge til det kommer en ny episode av den tyske utgaven av serien, så de av dere som ønsker å få med dere den, får benke dere foran datamaskinen om noen uker, så vil den nok dukke opp før eller siden.

Verdt å merke seg er det også at siste låt i denne omgang fra Bare Egil Spellemannslag kommer ut på singel nå på fredag. Det blir den lenge etterlengtede Nordfjordeid Gløggkokeri som omsider blir gjort allment tilgjengelig. Ronny Haugeland har som vanlig stått for omslagsdesign og med det er samtlige låter fra den populære strømmekonserten fra Riksscenen i Oslo ute. Hør hele lista her!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter