Nye plata ute!

Takk for tålmodigheten, mine herskaper! Det er ikke hver dag jeg får oppdatert dere på hva jeg driver med. Jeg håper dere har forståelse for at det skjer såpass mye at jeg av og til slurver litt med bloggingen. Er dere nysgjerrige på hva jeg sysler med kan det være en idé å følge @BareEgilBand på Twitter. Der kommer det kjappere statusoppdateringer om stort og smått i kortformat.

I dag kom omsider Volum 2 av plateserien Norge på kryss og tvers; flere måneder etter forrige skive. Jeg beklager somlingen (obs: ironi). Platen inneholder praktisk talt hele avslutningskonserten fra turneen som er dokumentert i TV-serien Bare Egil som går på NRK1 nå og hver tirsdag fram til nyttår. (Episode 1 og Episode 2 kan allerede sees på NRKs nett-TV.) Jeg er meget stolt og fornøyd over serien og oppfordrer alle som ikke har sett den om å ta en kikk og se om dere er enige med Dagsavisens anmelder som mente at turnelivet med Bare Egil Band virker monotont og rutinepreget. 🙂 Det synes nemlig jeg var en pussig innvending. Men det er nok bare jeg som ikke er kjent med hvor innholdsrik dagen som TV-anmelder kan være. Alt annet virker nok blekt og kjedelig, kan jeg tenke meg!

Plata inneholder noen sanger fra forrige album og noen fra tidligere plater i nye versjoner, men hovedsakelig er det de nye låtene som ble laget til turneen som blir spilt. Jeg synes personlig denne konserten som i redigert form også vil utgjøre siste episode av TV-serien, er den beste jeg noensinne har spilt og jeg håper dere også er fornøyd! Og jada; all oppmerksomheten den siste tida har gått meg fullstendig til hodet, jeg tolker all ros som sannhet og synes alt jeg driver med er fullstendig kick-ass. Så man skal absolutt ta min egen vurdering av de nye produktene mine med en veldig stor porsjon salt.

3 kommentarer til “Nye plata ute!”

  1. Er det under planlegging en Vol 3 av denne fantastiske serien? Og når kommer boka???

  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  3. jeg er stor fan av Bare Egil Band, jeg tror/hoper jeg har kjøpt alle sangene dine på Itunes, jeg er også god venn av Hogne Gran Elvestad. Hoper du får en god kariere fremover

    PS: gleder meg til å kjøpe Vol.2

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter