Sjokktall om aggressiv matintoleranse!

fleskduppebareegil

Det blir stadig mer matintoleranse i vår industrialiserte verden. Ingen vet riktig hvorfor, men gluten- og laktoseintoleranse og andre allergier griper mer og mer om seg. Men dette er bare toppen av isfjellet. Den siste tiden har det vært mye fokus på en av de mest ekstreme formene for matintoleranse, den som rammer dem som ikke klarer å spise noe annet enn Flæsk og duppe. Nye tilfeller dukker opp hver eneste dag over hele verden, men det er særlig i Nord-Trøndelag man finner de mest alvorlige tilfellene. (Paradoksalt nok er det også der man finner han som lider av det motsatte, nemlig mannen som ikke kan fordra middag.)

Inntil nå har disse stakkars menneskene bare hatt Facebookgruppa Vi som berre liker Flæsk og duppe å trøste seg med, men nå har de fått en helt egen låt. Dette gir denne utsatte gruppen en aksept fra storsamfunnet som de så sårt trenger. Det har vært en veldig høy dødelighet blant disse menneskene, særlig i land og kulturer hvor Flæsk og duppe er mindre kjent. Mange har sultet i hjel før de har oppdaget Flæsk og duppe-dietten. Derfor er dette opplysningsarbeidet denne sangen representerer så uhyre viktig.

Sangen er også egnet for folk som kan spise enkelte andre ting, og den blir derfor ganske sikkert en kjempestor hit. Den er spesialskrevet til Steinkjerfestivalen 27. juni noe som passer godt ettersom det som sagt er i det distriktet vi finner aller flest som er plaget av denne skvanken. Festivalsjef Svein Bjørge var f.eks. en av de første som meldte seg inn i den nevnte Facebookgruppen.

Hvis du bor såpass langt unna Steinkjer at det blir vanskelig å få med seg sangen der, kan det være en idé å dra innom Mono førstkommende onsdag. Det er nemlig stor sjanse for at sangen også vil bli spilt der. Meld deg på arrangementet via linken under hvis du ikke har tenkt til å komme. Det er nemlig for mange påmeldte allerede, så det er best at de som ikke har tenkt seg dit melder seg på, mens de som skal på konserten avstår fra å melde seg på. Jeg tror det blir mer oversiktlig på den måten.

Skjermbilde-2015-06-14-kl.-21.41.10

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter