Duplex Home Parties

Duplexprodukter til prøving hjemme i stua? Noe for deg? Ja? Les videre.

Duplex Records henger seg på Grethe Roede, Tupperware og Oriflame, og tar markedsføringen hjem i din egen stue. Er du ikke helt sikker på om LYDs fullengde CD er så dårlig som alle skal ha det til, om Hurra Torpedo-trøya blir for snau for din velfylte vom, eller om Black Debbath-plakaten blir litt for stor til å henge over tv’en? Da kan du bestille Duplex Home Party!

For en rimelig penge kommer to representanter fra plateselskapet Duplex Records hjem til deg og dine venner og presenterer et rikt utvalg av varer fra Duplexkatalogen. Black Debbath, Reidar Roses Orkester, Gartnerlosjen, Bare Egil Band, Hurra Torpedo, Sirkus Aslag og LYD er alle representert av Duplex, og du får således et bredt musikalsk utvalg å velge i.

Mer info kommer. Interresert? Ta kontakt med Duplex Records

Legg igjen en kommentar

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter