Duplexfestivalen ∞

Duplexfestivalen ∞ går av stabelen på Betong i Oslo 22. og 23. oktober.

«Dette blir den siste Duplexfestivalen noensinne,» sier en talsmann for festivalen. «Etter å ha gjennomført nærmere hundre festivaler gjennom årenes løp er vi ikke bare dødsslitne, grinete og ganske drittlei, men vi har også gått tomme for tall til å nummerere festivalene med. Etter å ha utnyttet hele nummerrekka fra 93 til 100 til bristepunktet var det simpelthen ingen siffer igjen å ta av. Nødløsningen ble å gjøre dette til Duplexfestivalen Uendelig, noe som ikke bare gir festivalen en særegen pondus og tyngde, men som også indikerer at den aldri egentlig vil bli avsluttet. Dermed vil vi ha ryggen fri hvis vi mot formodning en gang i framtiden får lyst til å arrangere flere festivaler, ettersom de i prinsippet kun vil være en forlengelse av denne foregående, og som sådan vil de verken trenge eget nummer, nærmere annonsering eller annen rettferdiggjøring.»

Programmet er ikke klart, men temaet vil være «Numismatikk i et nytt årtusen» og følgende artister er allerede bekreftet: Cumshots, Black Debbath, Honduras, L.Y.D. og egentlig også alle de andre bandene som skal spille. Men ettersom alle andre festivaler slipper sitt program i form av små drypp på hjemmesidene sine, vil ikke vi være dårligere.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter