Duplexfestivalen 98 holder fortsatt tett om overraskelsesband

Til tross for massivt press fra et samlet pressekorps for å få greie på hvem og hva som er den mystiske «overraskelsen» som står øverst på programmet til Duplexfestivalen 98 i USF Verftet i Bergen 1. og 2. oktoboer, har ledelsen valgt å tviholde på sin tause linje.

«Nå må vi få arbeidsro!» sier en talsmann for festivalen. «I oppkjøringen til festivalen har vi så mye å ta oss av at vi rett og slett ikke tid til å besvare alt dette utidige maset fra pressen vedrørende overraskelsens identitet.»

Og med en så sterk artistliste for øvrig, med toppnavn som The Cumshots, Black Debbath, Bare Egil Band, Thulsa Doom og Hurra Torpedo er det ikke rart at det er litt av hvert å gjøre. Dessuten burde det med så mange publikumsfavoritter på plakaten være helt unødvendig å fokusere på denne kryptiske «overraskelsen» for å skape en sak å skrive om. Hele hemmelighetskremmeriet er jo også bare et lettgjennomskuelig LIDL-inspirert påfunn for å skape mer blest rundt en utrolig bra festival.

«Kan dere ikke dere jævla pressefolk forstå at overraskelsen vår ville bli spolert hvis vi forhånd avslører den?» legger en irritert talsmann til. «Våre munner er lukket med sju segl. Vi kommer aldri til å røpe noe som helst! Det eneste jeg kan si er at det vil bli en gjenforeningskonsert med et legendarisk Duplexband som ikke har spilt sammen på årevis, og at det sannsynligvis dreier seg om Gartnerlosjen.»

Og skulle det være tilfelle, er det i sannhet en begivenhet. For Gartnerlosjen var et utrolig populært band i Bergen på nittitallet og de spilte utsolgte konserter på Hulen hvert eneste semester i årevis. Men at de skulle ha funnet sammen igjen, virker temmelig usannsynlig. Men sjansene er jo der. Gode sjanser! Veldig gode sjanser, faktisk!

Hilsen Kristopher Schau og de andre gutta i Gartnerlosjen

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter