Sjekk ut galleriene!

DSC4903_BareEgilBand_Budapest_20070922

Alle bandsidene her på duplexrecords.no er i en rivende utvikling om dagen. Tidligere upubliserte bilder og videoer  spretter fram som paddehatter, bandbiografier og diskografier oppdateres kontinuerlig og grensesnittet blir stadig mer brukervennlig. Her er det all mulig grunn til å vende tilbake nærmest daglig og formelig drukne seg i det havet av informasjon og kulturelle overraskelser som venter. I dag anbefaler vi fotogalleriet til Ikke Bare Bare Egil Band Band som har blitt oppdatert med en bråte livebilder fra 2007-2011 hvorav de færreste har vært sett før.

Si gjerne fra hvis noe mangler eller ikke fungerer som ventet til mail@duplexrecords.no.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter