Black Debbaths positive plateanmelder offentliggjøres i kveld!

BD_front

Det har vært en enorm pågang fra potensielle anmeldere som ønsker å bli Black Debbaths positive plateanmelder. Ja, det har faktisk vært en slik tilstrømming av søknader at det har vært vanskelig for band og plateselskap å håndtere mengden. Vi måtte faktisk deaktivere eposten vår i mesteparten av søknadsperioden for å slippe unna. Dermed har det ikke dukket opp så mange anmeldelser av mesterverket i musikkpressen ennå. Hederlige unntak har vært Dagsavisen og Aftenposten som begge har slått til med terningkast 4, av mange kjent som humorrockens sekser. Adresseavisa leverte en flott artikkel, men bommet ellers fullstendig på oppgaven med en meget svakt begrunnet toer mens Bergens Tidende sprengte humorrockskalaen fullstendig med en uslåelig femmer. Men alle disse anmeldelsene er levert uten avtale med bandet og må dermed underkjennes uten å honoreres etter avtale med Lønning på lønningskontoret. Hvem blir så den lykkelige vinneren? Se, det får du høre når Black Debbath dukker opp som gjester på programmet Ettermiddagen på TV2 en gang mellom kl. 18.00 og 19.30 i kveld. Der får du også nok en gang se den deilige videoen til Nei til runkesti på Ekeberg (skulpturpark-sangen).

_Q8A0332

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

20. juli Black Debbath
Fjellparkfestivalen, Flekkefjord Kjøp billett!

25. juli Black Debbath
Canal Street, Arendal Kjøp billett!

27. juli Black Debbath
Trollrock, Beitostølen Kjøp billett!

23. august Black Debbath
Verket, Mo i Rana Kjøp billett!

29. august marOder
Kvarteret, Bergen Kjøp billett!

28. september marOder
Krøsset, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter