Black Debbaths positive plateanmelder offentliggjøres i kveld!

BD_front

Det har vært en enorm pågang fra potensielle anmeldere som ønsker å bli Black Debbaths positive plateanmelder. Ja, det har faktisk vært en slik tilstrømming av søknader at det har vært vanskelig for band og plateselskap å håndtere mengden. Vi måtte faktisk deaktivere eposten vår i mesteparten av søknadsperioden for å slippe unna. Dermed har det ikke dukket opp så mange anmeldelser av mesterverket i musikkpressen ennå. Hederlige unntak har vært Dagsavisen og Aftenposten som begge har slått til med terningkast 4, av mange kjent som humorrockens sekser. Adresseavisa leverte en flott artikkel, men bommet ellers fullstendig på oppgaven med en meget svakt begrunnet toer mens Bergens Tidende sprengte humorrockskalaen fullstendig med en uslåelig femmer. Men alle disse anmeldelsene er levert uten avtale med bandet og må dermed underkjennes uten å honoreres etter avtale med Lønning på lønningskontoret. Hvem blir så den lykkelige vinneren? Se, det får du høre når Black Debbath dukker opp som gjester på programmet Ettermiddagen på TV2 en gang mellom kl. 18.00 og 19.30 i kveld. Der får du også nok en gang se den deilige videoen til Nei til runkesti på Ekeberg (skulpturpark-sangen).

_Q8A0332

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

23. oktober marOder
Bøler Menighetshus, Oslo Kjøp billett!

6. november marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

8. november marOder
Hulen, Bergen Kjøp billett!

8. november Black Debbath
Hulen (50-årsjubileum med marOder), Bergen Kjøp billett!

9. november Bare Egil Band
Hulen (50-årsjubileum), Bergen Kjøp billett!

9. november Thulsa Doom
Hulen (50-årsjubileum med Bare Egil Band), Bergen Kjøp billett!

30. november Bare Egil Band
John Dee, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter