Vinn billetter til alle Black Debbath-konserter

NRKs P3 på nett spanderer mye spalteplass på vårs hardbarkede rockerne om dagen. Ikke bare gir de bort billetter til samtlige konserter vi spiller til og med april. De har også gjort et grundig og dyptpløyende intervju med vår kjære gitarist/vokalist Lars Inge Lønning, også kjent som Masekråka fra Ekebergplatået. Tenk om de også hadde prøvd å sette musikken vår på spillelistene sine! Neida, det hadde blitt litt vel drøyt! Ha ha ha! Det skulle tatt seg ut! Da hadde nok folk fått passe hakaslepp, tenker jeg!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter