9.-plass på VG-lista!

25949_395422800552634_229860515_n
Det virker kanskje ikke så stort og fantastisk for dere vanlige folk, men for oss er det stas at vi hopper fra 18. til 9.-plass på VG-lista med Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock. Vi har nemlig aldri vært så høyt plassert før. Førsteopplaget ble utsolgt såpass fort at vi må regne med et lite fall neste uke før vi formodentlig raser oppover igjen uka deretter. Spennende blir det å følge oss på VG-lista framover i hvert fall!

Vår utmerkete versjon av Night of the vampire fra ukas utgave av Trygdekontoret er ikke med på plata, men vil antageligvis bli en viktig del av våre kritikerroste og svært utsolgte konserter framover, fra vi spiller i kveld på Glada Ankan i Karlstad til ekstrakonserten vår på Rockefeller 27. april. Noen har stilt spørsmål ved uttalen av ordet vampire, og lurer på hvorfor vi har valgt å bruke dobbelt-v i stedet for enkelt-v. Vel, det er enkelt å bortforklare: Vi liker nemlig den britiske duoen Wham mye bedre enn det norske bandet Vamp! Derav «Wham-pire» istedetfor «Vamp-ire» Tvil ALDRI på den Femte Statsmakt!!!

Sist uke var vi gjester i Kultursofaen på Student-TV. Klippet ser du over. Vi minner også om at det blir en intim singeringskonsert på Big Dipper i Oslo på mandag kl. 17.00, og at vi spiller på Energimølla i Kongsberg i morgen, lørdag.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter