Black Debbath stiller sitt kandidatur til rektorvalget ved UiO

Etter sterkt påtrykk fra så vel eksamensvakter som studenter og vitenskapelig og administrativt ansatte, har Black Debbath takket ja til å melde sitt kandidatur for rektorvalget i 2013, til tross for utløpt frist.

Når kun to usle kandidater har meldt sin interesse innen fristens utløp; en fjortis-student som så vidt har kommet ut av bleiene og den grå eminense, Ole Petter Ottersen, kunne ikke Black Debbath dy seg. Ingen er tjent med å overlate UiO i hendene på noen så skrale kandidater. Her måtte en mer solid aktør komme på banen. Debbath viser ansvar.

Som landets fremste utøvere av akademisk stoner-rock, og med en anselig historikk bak seg som formidlere av kunnskap og groove, seiler de opp som ny favoritt-kandidat når det gjelder utsiktene til et mer moderne og fremtidsrettet universitet. Et universitet som våger å tenke nytt, og som anerkjenner rockens kraft og kunnskapsbærende potensiale.

På spørsmål om hva de stiller til valg på; hva som blir deres fanesaker ved en evt tiltredelse, svarer de:
”På sikt ønsker vi å gjøre UiO om til verdens ledende tungrock-universitet. Morgendagens ånds-elite er ikke bare uhyre kompetente faglig sett – altså intellektuelt og kunnskapsmessig overlegne – de er også tøffe, langhåra og rocka. De oser kred. De har vett i skallen og digre baller. Den tørre, støvdryssende og grå tørrpinnen av en akademiker, er historie. Bort med strikkavest og bilbukser, frem med skinnjakke og snake-skin boots. Den nye rasen akademikere er her, klar til å erobre både privat og offentlig sektor!
Men for å oppnå disse visjonære målene, har de satt opp følgende valg-program som må følges til punkt og prikke:
Forelesninger må gjøres om til konserter, der pensum flettes inn i fengende og tøffe rockelåter, og et dundrende sceneshow (med pyroeffekter og svær lysrigg) sørger for at studentene tar i bruk alle sanseinntrykk i læringssituasjonen.
• Black Debbaths seneste plate, ”Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock” gjøres til hovedpensum i alle fag.
• Kantiner og serveringssteder gjøres om til mørke rocke-puber, der det utelukkende serveres øl, Jack Daniels og burger, og jukeboxen hovedsakelig spiller Black Debbath døgnet rundt (hvilket gir studentene faglig stimuli, samtidig som de sjekker damer og nyter pils)
• Alle lesesalsplasser utstyres med eget stereoanlegg, flipperspill og kjøleskap.
• Søkere som ikke liker rock, blir henvist til andre universiteter (UiB, NTNU, UiT (Svalbard))
• Alle jazz- og klassisk-skolerte lærerkrefter ved institutt for musikkvitenskap sparkes ut og erstattes av mer rockekyndige ressurspersoner, som Egil Hegerberg, Lars Lønning, Aslag Guttormsgaard eller Ole Petter Andreassen (fra Black Debbath)
• Alle gradene får rock i tittelen: Bachelor of Rock, Master of Rock, Årsenhet i Rock osv

Som selv den mest kørka exphil-student forstår, har vi i Black Debbath planer og visjoner klare for hvordan vi skal gjøre UiO om til en av de fremste utdanningsinstitusjonene i Europa, ja kanskje også i hele verden. Vi lover å gjøre vårt fremste hvis du stemmer på oss. Kunnskap er rock!”

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter